Tenavien Tohinat

Risto Räppääjä ja pullistelija
Kommentoi

Pikku Papun Orkesteri ja Laulava Taikuri Jari sekä Tanssivat Taikaeläimet. Lisäksi alueella on SirkusRakkausPumPumin graffitityöpaja lapsille ja nuorille.
Vuonna 2018 Tenavien Tohinat järjestetään lauantaina 30. kesäkuuta klo 14–16 ja tapahtuma muuttuu pääsymaksuttomaksi. Tervetuloa!
Esiintyjinä ovat Pikku Papun Orkesteri sekä Laulava Taikuri Jari ja Tanssivat Taikaeläimet.
Lisäksi alueella on SirkusRakkausPumPumin graffitityöpaja lapsille ja nuorille.
Esiintymislava ja yleisö ovat suojassa sään vaihteluilta, Räikänpuistoon kohoavassa tapahtumateltassa. Alueella on myös ruokamyyntikojuja, kahvio, pomppulinna ja keppihevosrata.
Pikku Papun Orkesteri: Hurmaava Pikku Papun Orkesteri saapuu pienten kuulijoiden iloksi konsertoimaan Ylöjärvelle! Konsertissa seikkailee iloinen, pieni kilpikonna Pikku Papu ystävineen. Lauluissa käsitellään ystävyyttä, iloa, kiukkua, ruoanlaittoa, luontoa, toisten kanssa toimeen tulemista – koko elämän kirjoa! Orkesterin tarttuvat laulut ja energinen esiintyminen vetoavat sekä pieniin että suuriin puutarhureihin. Konserteissa lauletaan, leikitään ja tanssitaan yhdessä!
Laulava Taikuri Jari ja Tanssivat Taikaeläimet: Ohjelmassa vauhdikkaita lauluja ja laululeikkejä sekä uskomattomia taikatemppuja. Ihanat Taikaeläimet tanssivat vauhdikkaasti laulujen tahdissa. Esityksen aikana lapset pääsevät avustamaan taikuria tempuissa.
SirkusRakkausPumPumin graffitityöpaja: Nyt voit kokeilla, kuinka hauskaa spraymaalaaminen onkaan! Kaikki yli kaksivuotiaat lapset ja nuoret pääsevät ohjaajien avustuksella taiteilemaan. Työpajassa käytetään myrkyttömiä maaleja ja suojavaatteita. Maalaaminen on esteetöntä ja seinälle pääsee maalaamaan myös pyörätuolista käsin.
Tapahtuman järjestää Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut ja Rantajätkät ry
Näytä vähemmän -

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta