Pii Poon LEGO-tapahtuma

Risto Räppääjä ja pullistelija
Kommentoi

Pii Poon LEGO-tapahtuma on koko perheen hauska ja toiminnallinen tapahtuma, joka tarjoaa nähtävää ja tehtävää koko perheelle.
Pii Poon LEGO-tapahtuma on koko perheen hauska ja toiminnallinen perhetapahtuma. Tule rakentelemaan LEGO ja DUPLO -palikoilla, ihastele LEGO-näyttelyitä tai tee ostoksia Pii Poon laajan valikoiman LEGO-kaupassa. Pii Poon LEGO-tapahtumat ovat vuosien saatossa tuoneet iloa jo yli 40 000 perheelle!
LEGO-rakentelu
LEGO-rakentelupisteet ovat avoinna koko tapahtuman ajan ja kävijät voivat vapaasti rakennella omia rakennelmiaan. LEGO-rakentelualueella on käytössä valtava määrä LEGO-palikoita, joita riittää suurempiinkin projekteihin. Perheen pienimmille on varattu oma DUPLO-leikkialue, jossa taaperot viihtyvät varmasti vaikka pidemmänkin tovin.
LEGO-näyttelyt
LEGO-näyttelyissä on esillä mm. suuria LEGO-merirosvolaivoja, nostalgisia LEGO Technic-malleja, LEGO-harvinaisuuksia ja upeita LEGO-settejä vuosien varrelta.
LEGO-tuotemyynti
Pii Poon LEGO-myymälästä löydät valtavan valikoiman LEGO-tuotteita kaikista suosituimmista teemoista. Valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. LEGO-irtomyyntipisteeltä voi ostaa valitsemiasi LEGO-irtopalikoita hukkuneiden tilalle.
Pääsyliput
5 € / Henkilö
15 € / Perhe (max. 2 aikuista + lapset)
Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi
Lisätietoja tapahtumasta www.piipoo.com/pages/ylojarvi
Näytteilleasettajaksi?
Onko sinulla LEGO-teoksia, -settejä, -kokoelmia tai jotain muuta LEGO-aiheista, jonka haluat tuoda LEGO-fanien nähtäville tapahtumaamme? Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen ei maksa mitään ja kaikki LEGO-rakentajat ovat tervetulleita.
Mikäli kiinnostuit niin voit kysyä lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse.
Tiedustelut: Timo Ranto / 044 242 3899 / timo@piipoo.fi
Näytä vähemmän -

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta