Weleda Stretch Mark Massage Oil - raskausajan hoitoöljy

Weleda
Kommentoi
Lue lisää

Ehkäisee raskausarpia, tekee ihosta pehmeän, joustavan ja kimmoisan. Auttaa ihoasi säilyttämään luonnollisen joustavuuden ja kimmoisuuden raskauden aikana ja sen jälkeen. Voit ehkäistä raskausarpien muodostumista säännöllisellä, luonnonmukaisella öljyhieronnalla.

Raskausajan hoitoöljy

Säännöllinen hieronta luonnonmukaisella raskausarpiöljyllä ehkäisee raskausarpia vatsan, reisien, takamuksen ja rintojen alueella. Säännöllinen käyttö parantaa ihon elastisuutta.

Kehosi tarvitsee raskauden aikana erityisen hellää huolenpitoa, jotta voit hyvin ja pystyt nauttimaan luonnon toimista. Raskausajan hoitoöljy sisältää vain luonnollisia ainesosia, jotka suojaavat ihoasi ja tukevat sitä muutosten aikana. Manteliöljy, runsaasti E-vitamiinia sisältävä vehnänalkioöljy ja luomulaatuinen arnikkiuute ehkäisevät raskausarpien muodostumista ja arvokkaat ruusun, nerolin, mirhamin ja suitsukepihkan öljyt tuovat herkkää tuoksua. Puhdas, luonnonmukainen koostumus on sopusoinnussa kehosi kanssa.

Raskausajan hoitoöljyn ominaisuudet

Ehkäisee raskausarpia, parantaa huomattavasti ihon kimmoisuutta ja sileyttä. Pitää yllä ihon kosteustasapainoa. Kehitetty yhdessä kokeneiden kätilöiden ja apteekkarien kanssa, dermatologisesti testattu, sertifioitu luonnonmukainen ihonhoitotuote.

Kuinka hoitoöljyä käytetään?

Käyttö: Hiero kaksi tai kolme kertaa päivässä raskauden alusta lähtien imetysajan loppuun saakka kevyin, pyörivin liikkein, jotka kohdistuvat vatsaan, reisiin, takamukseen ja rintoihin.

  • Täydellinen tuoteseloste:
    Manteliöljy, Jojobaöljy, Vehnänalkioöljy, Hajuste1, Arnikinkukkauute, Limoneeni1, Linalooli1, Sitronelloli1, Geranioli1, Sitraali1, Eugenoli1, Farnesoli1.

    Ei synteettisiä säilöntä-, tuoksu- tai väriaineita eikä mineraaliöljypohjaisia ainesosia.

    1 Luonnollisista eteerisistä öljyistä.

Weleda on valmistanut luomulaatuisia ihonhoitotuotteita ja lääkkeitä 90 vuoden ajan. Tuotteet on alusta alkaen valmistettu luontoa säästäen, vain luonnollisista raaka aineista ja ilman eläinkokeita.

Aiheeseen liittyviä blogijuttuja

Aiheeseen liittyviä teemoja

Katso myös muut Weleda tuotteet

Weleda Stretch Mark Massage Oil - raskausajan hoitoöljy - kommentit (0)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Uusi tuote lisätty: Weleda Stretch Mark Massage Oil - raskausajan hoitoöljy
Weleda · vuosi sitten
| Kommentoi
profile-image-of-writer
Lähetä