Weleda rintaöljy imettäville äideille

Weleda
Kommentoi
Lue lisää

Hiero, lämmitä ja stimuloi rintoja imetystä varten. Täysin luonnonmukainen, manteliöljyä ja eteerisiä öljyjä sisältävä hierontaöljy auttaa rintojasi valmistautumaan terveelliseen imetykseen.

Hierontaöljy imettäville äideille

Edistä tervettä maidoneritystä ja maidon virtausta lempeän hieronnan avulla. Erityisesti valikoidut luonnolliset eteeriset öljyt helpottavat imetystä .

Imettäminen on maailman luonnollisin asia, se on hyväksi vauvasi terveydelle ja sinun läheiselle yhteydellesi vauvaasi. Valmistaudu parhaaseen mahdolliseen kokemukseen käyttämällä rintaöljyä loppuraskauden aikana lämmittämään ja rentouttamaan rintojasi. Luonnollisia meiramin, fenkolin ja kuminan eteerisiä öljyjä on perinteisesti käytetty stimuloimaan maidon virtausta ja tukemaan maidon eritystä, kun taas rintojen hieronta tukee tervettä vapaata maidon virtausta ja lievittää jännitystä rinnoissa raskauden aikana.

Weleda rintaöljyn ominaisuudet

Kehitetty yhdessä kokeneiden kätilöiden ja apteekkarien kanssa. Öljyhieronta hoitaa rintoja, stimuloi ihon verenkiertoa ja lämmittää rintarauhaskudosta. Säännöllinen rintojen hieronta auttaa koko imetysprosessia. Dermatologisesti testattu.

Kuinka Weleda rintaöljyä käytetään?

Käyttö: Hiero rintoja 38. raskausviikosta alkaen useasti päivässä pienin pyörivin liikkein. Vältä nännien aluetta, äläkä käytä öljyä juuri ennen imettämistä.

  • Täydellinen tuoteseloste:
    Manteliöljy, Hajuste1, Limoneeni1, Linalooli1, Geranioli1

    Ei synteettisiä säilöntä-, tuoksu- tai väriaineita eikä mineraaliöljypohjaisia ainesosia.

    1 Luonnollisista eteerisistä öljyistä.

Weleda on valmistanut luomulaatuisia ihonhoitotuotteita ja lääkkeitä 90 vuoden ajan. Tuotteet on alusta alkaen valmistettu luontoa säästäen, vain luonnollisista raaka aineista ja ilman eläinkokeita.

Aiheeseen liittyviä blogijuttuja

Aiheeseen liittyviä teemoja

Katso myös muut Weleda tuotteet

Weleda rintaöljy imettäville äideille - kommentit (0)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Uusi tuote lisätty: Weleda rintaöljy imettäville äideille
Weleda · vuosi sitten
| Kommentoi
profile-image-of-writer
Lähetä