Weleda lasten hammastahna

Weleda
Kommentoi
Lue lisää

Lasten herkkien maitohampaiden luonnonmukainen hoitotuote. Opeta lapsellesi hyvät hampaidenhoitotavat miellyttävän makuisen, fluoridittoman, erityisesti maitohampaille tarkoitetun hammastahnamme avulla.

Lasten hammastahna

Tämä hammastahna ei sisällä fluoria ja suojaa uusia hampaita luonnonmukaisesti. Miellyttävän makuinen lasten hampaiden puhdistaja.

Luonnonmukainen hoitotuote lapsen herkille, ensimmäisille hampaille. Lasten hammasgeeli puhdistaa maitohampaat ja kasvavat rautahampaat ja suojaa niitä reikiintymiseltä luonnonmukaisesti. Luomukehäkukan uutteet pitävät ikenet terveinä, piihappo puhdistaa perusteellisesti ja fenkoli ja viherminttu antavat hyvän maun. Hampaiden pesu voi olla mukava rituaali. Ei sisällä ainesosia, jotka voisivat olla haitallisia nieltyinä, ei myöskään fluoria. Parasta, mitä voit antaa lastesi hampaille.

Weleda lasten hammastahnan ominaisuudet

Hellävarainen, tehokas hampaidenpuhdistusaine, joka sisältää miellyttävän makuisia, luonnonmukaisia eteerisiä öljyjä. Piihappo puhdistaa hampaat ja ehkäisee plakin muodostumista. Ei sisällä fluoria. Ei sisällä sokeria, keinotekoisia makeuttajia, pinta-aktiivisia aineita, synteettisiä säilöntäaineita, makuaineita ja väriaineita eikä mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita. Ei sisällä ainesosia, jotka voisivat olla haitallisia nieltyinä. Yhdessä hammaslääkärien kanssa kehitetty sertifioidusti luonnonmukainen hammashoitotuote.

Kuinka lasten hammastahnaa käytetään?

Käyttö: Säännöllinen harjaaminen lasten hammasgeelillä kaksi kertaa päivässä ehkäisee plakin muodostumista ja suojaa hampaita reikiintymiseltä

  • Täydellinen tuoteseloste:
    Glyseroli, Vesi, Piidioksidi, Alginaatti, Kehäkukkauute, Manteliöljy, Eskuliini, Aromi1, Limoneeni1

    Ei sisällä: sokeria, keinotekoisia makeuttajia, pinta-aktiivisia aineita, synteettisiä säilöntä-, maku- tai väriaineita tai mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita

     

    1 Luonnollisista eteerisistä öljyistä.

Weleda on valmistanut luomulaatuisia ihonhoitotuotteita ja lääkkeitä 90 vuoden ajan. Tuotteet on alusta alkaen valmistettu luontoa säästäen, vain luonnollisista raaka aineista ja ilman eläinkokeita.

Aiheeseen liittyviä blogijuttuja

Aiheeseen liittyviä teemoja

Katso myös muut Weleda tuotteet

Weleda lasten hammastahna - kommentit (0)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Uusi tuote lisätty: Weleda lasten hammastahna
Weleda · vuosi sitten
| Kommentoi
profile-image-of-writer
Lähetä