Weleda Calendula vaippavoide

Weleda
Kommentoi
Lue lisää

Hellävaraista suojaa herkälle iholle. Hemmottele vauvan ihon herkintä aluetta hellävaraisella luomukehäkukalla. Se rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää punoitusta ensimmäisestä käyttöpäivästä alkaen.

Luonnonmukainen vaippavoide

Hellävarainen, luonnonmukainen vaippavoide suojaa vauvan ihoa ärtymiseltä. Luonnolliset kasviöljyt ja luomukehäkukan uute hoitavat vauvan herkkää ihoa.

Luomukehäkukan poikkeuksellisia vaikutuksia hyödynnetään Calendula Baby Care -tuotteissamme ("Calendula" tarkoittaa suomeksi kehäkukkaa). Sillä on luonnollinen tulehdusta rauhoittava vaikutus, joten käytämme vaippavoiteessa kehäkukka- ja kamomillauutteita yhdistettyinä manteli ja seesamiöljyihin, joista syntyy täyteläisen voide, joka vähentää punoitusta ja hoitaa vaippa-aluetta hellävaraisesti. Ihoa ärsyttämättömät lanoliini ja sinkkioksidi luovat suojakerroksen kosteutta vastaan.

Myös kätilöt vahvistavat, että meillä on jo lähes 30 vuoden ajan ollut tarjolla poikkeuksellisen hyvä tuote!

Vaippavoiteen ominaisuudet

Suojaa ja hoitaa vaippa-alueen herkkää ihoa. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää punoitusta, tukee ihon uusiutumista. Suojaa kosteudelta. Ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita, tuoksuja ja väriaineita eikä mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita. Dermatologisesti testattu, ihoa ärsyttämätön, sopii myös herkälle iholle.

Kuinka vaippavoidetta käytetään?

Käyttö: Levitä koko vaippa-alueelle huolellisen puhdistamisen jälkeen

Luonnonmukaisen vaippavoiteen tärkeimmät ainesosat 

Kehäkukka: Kehäkukan kukintojen väri vaihtelee vaaleankeltaisesta tummaan oranssiin. Kukinnot sisältävät erilaisia karotenoideja, flavonoideja ja saponiineja. Kukinnoista saatu uute tasapainottaa ihoa ja edistää sen uusiutumista.  

Manteiliöljy: Hieno, kevyt manteliöljy on erittäin ihoystävällistä ja ihanteellista herkälle, karhealle, hilsehtivälle ja kuivalle iholle. Manteliöljy sopii erinomaisesti vauvojen ja pienten lasten ihonhoitoon. Se sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja, kuten oleiini- ja linoleenihappoa. 

  • Täydellinen tuoteseloste:
    Vesi, Manteliöljy, Seesamiöljy, Sinkkioksidi, Mehiläisvaha, Lanoliini, Glyseryylilinoleaatti, Savi, Kehäkukkauute, Kamomillankukkauute, Hajuste1, Limoneeni1, Linalooli1, Bentsyylibentsoaatti1, Bentsyylisalisylaatti1, Geranioli1, Farnesoli1.

    Ei synteettisiä säilöntä-, tuoksu- tai väriaineita eikä mineraaliöljypohjaisia ainesosia.

    1 Luonnollisista eteerisistä öljyistä.

Weleda on valmistanut luomulaatuisia ihonhoitotuotteita ja lääkkeitä 90 vuoden ajan. Tuotteet on alusta alkaen valmistettu luontoa säästäen, vain luonnollisista raaka aineista ja ilman eläinkokeita.

Aiheeseen liittyviä blogijuttuja

Aiheeseen liittyviä teemoja

Katso myös muut Weleda tuotteet

Weleda Calendula vaippavoide - kommentit (0)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Uusi tuote lisätty: Weleda Calendula vaippavoide
Weleda · vuosi sitten
| Kommentoi
profile-image-of-writer
Lähetä