Weleda Skin Food yleisvoide

Weleda
Kommentoi
Lue lisää

Verraton luonnonmukainen kosteusvoide kuivalle, karhealle iholle. Paras kauneussalaisuutemme, jonka olemme jakaneet asiakkaidemme kanssa vuodesta 1926 lähtien. Nyt on sinun vuorosi kokea, miten pehmeä oma ihosi voi olla.

Ravitsee ja kosteuttaa ihoa

Weledan myydyin ihmevoide, joka ravitsee ihoa erittäin vahvasti, sopii koko perheen ihon kosteuttajaksi. Suosikki vuodesta 1926, pehmeän ihon salaisuus.

Jos voisit ottaa autiolle saarelle mukaasi vain yhden asian, se olisi tämä pieni vihreä putkilo, jonka sisältämä voide tekee ihollesi ihmeitä. Skin Food kosteuttaa kasvojen, kyynärpäiden, käsien ja jalkojen kuivaa, karheaa ihoa. Aina kun ihosi rasittuu kovasti, anna Skin Foodin palauttaa se kuntoon. Skin Foodin täyteläiseen, paksuun öljyistä ja mehiläisvahasta koostuvaan pohjaan sekoitetut hellävaraisesti vaikuttavat keto-orvokin, kehäkukan ja kamomillan uutteet jotka palauttavat ihosi hellästi ennalleen ja parhaimmilleen.

Skin Food yleisvoiteen ominaisuudet

Parantaa ihon nesteytystä, kiinteyttä, sileyttä ja solujen uusiutumista huomattavasti. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä synteettisiä hajusteita, väriaineita ja säilöntäaineita eikä mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita.

Kuinka Skin Food yleisvoidetta käytetään?

Käyttö: Levitä runsaasti useita kertoja päivässä alueille, joilla ihosi on kuivaa tai karheaa, esimerkiksi käsiin, jalkoihin ja kyynärpäihin.

  • Täydellinen tuoteseloste:
    Vesi, Auringonkukansiemenöljy, Lanoliini, Manteliöljy, Mehiläisvaha, Alkoholi, Polyglyseryyli-3, polyrisinoleaatti, Glyseroli, Limoneeni1, Keto-orvokkiuute, Hydrolysoitu mehiläisvaha, Sorbitaaniolivaatti, Rosmariiniuute, Kamomillankukkauute, Kehäkukkauute, Arginiini, Sinkkisulfaatti, Hajuste1, Linalooli1, Geranioli1, Sitraali1, Kumariini1.

    Ei synteettisiä säilöntä-, tuoksu- tai väriaineita eikä mineraaliöljypohjaisia ainesosia.

     

    1 Luonnollisista eteerisistä öljyistä.

Weleda on valmistanut luomulaatuisia ihonhoitotuotteita ja lääkkeitä 90 vuoden ajan. Tuotteet on alusta alkaen valmistettu luontoa säästäen, vain luonnollisista raaka aineista ja ilman eläinkokeita.

Aiheeseen liittyviä blogijuttuja

Aiheeseen liittyviä teemoja

Katso myös muut Weleda tuotteet

Weleda Skin Food yleisvoide - kommentit (0)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Uusi tuote lisätty: Welada Skin Food yleisvoide
Weleda · vuosi sitten
| Kommentoi
profile-image-of-writer
Lähetä