Miina ja Manu Tallilla - lastenkirja

Satukustannus
Kommentoi
Miina ja Manu Tallilla - lastenkirja
Voita jos tykkäät
33 tykkäystä arvontaan

Vielä 33 tykkääjää lisää ja tuote arvotaan kaikkien siitä tykänneiden kesken. Vinkkaa ystävillesi ja arvonta käynnistyy nopeammin!

  • Thumbnails

Meeri Niittymäki voitti aikaisemmassa Miina ja Manu Tallilla - lastenkirja -arvonnassa.

osta heti

On aurinkoinen kesäaamu. Sulo-eno, Miina ja Manu istuvat keittiössä syömässä aamiaista. "Kisu Kissanmintun tallilla on kova kiire heinätöiden takia. Siksi Kisu pyysi meitä tänään auttamaan hevosten hoidossa", Sulo-eno kertoo.

Tästä alkaa ikimuistoinen tallipäivä! Automatka tuntuu Miinasta ja Manusta lyhyeltä, sillä he innostuvat laulamaan: "Ihhahhaa, ihhahhaa, hepo hirnahtaa, ihanaa, ihanaa, onhan ratsastaa!" Tallilla ystävykset saavat hyvät ohjeet kuinka hevosia ruokitaan ja kohdellaan. Eikä hevosten hoitaminen olekaan ihan kevyttä puuhaa! Tallilla odottaa myös yllätys, jota Miina ja Manu eivät unohda koskaan.

Kirjan kirjoittaja on toimittaja Marjo Kylmänen, jonka omasta tallista löytyy useampi hevonen. Tekstistä löytyykin hyviä tietoja kuinka tallilla toimitaan ja mitä hevosen perustarpeisiin kuuluu.

  • Tuotenumero: 101399
  • ISBN / EAN: 978-951-866-883-4
  • Kirjoittaja: Marjo Kylmänen
  • Kuvittaja: Kristian Huitula

Suomalaiset Miina ja Manu lastenkirjat ovat hauskaa luettavaa lapselle ja aikuiselle. Niiden aiheet kumpuavat lasten elämää ympäröivistä tilanteista selkeässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Kissasisarukset ovat viihdyttäneet suomalaisia lapsia jo toisessa sukupolvessa ja kohtaavat aina vain uusia jännittäviä seikkailuja!

Aiheeseen liittyviä blogijuttuja

Aiheeseen liittyviä teemoja

Katso myös muut Satukustannus tuotteet

Miina ja Manu Tallilla - lastenkirja - kommentit (0)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Uusi tuote lisätty: Miina ja Manu Tallilla - lastenkirja
Satukustannus · kaksi vuotta sitten
| Kommentoi
profile-image-of-writer
Lähetä