Miina ja Manu Satuaarteet 28: Reissussa ja Sirkuksessa - kaksi lastenkirjaa ja CD

Satukustannus
Kommentoi
Miina ja Manu Satuaarteet 28: Reissussa ja Sirkuksessa - kaksi lastenkirjaa ja CD
Voita jos tykkäät
24 tykkäystä arvontaan

Vielä 24 tykkääjää lisää ja tuote arvotaan kaikkien siitä tykänneiden kesken. Vinkkaa ystävillesi ja arvonta käynnistyy nopeammin!

  • Thumbnails
  • Thumbnails
  • Thumbnails
  • Thumbnails

Katiu voitti aikaisemmassa Miina ja Manu Satuaarteet 28: Reissussa ja Sirkuksessa - kaksi lastenkirjaa ja CD -arvonnassa.

osta heti

Satuaarteet 28 johdattaa Miinan ja Manun ystävät reissuun ja myös sirkuksen ihmeelliseen maailmaan. Pakkauksessa on kaksi Miina ja Manu -kirjaa ja sadut luettuna CD:lle.

Reissussa-kirjassa Sulo-eno vie lapset kesäretkelle. Matkaan lähdetään laina-autolla. Huutokaupasta Sulo-enon löytämä taideteos johdattaa ystävämme arvoitukselliselle matkalle.

Sirkuksessa-kirjassa Miina ja Manu ystävystyvät nuoreen sirkustyttöön. He saavat kutsun näytökseen ja pääsevät itsekin esiintymään.

Kuuntele ääninäyte:

Satuaarteet-sarjan pakkauksessa on aina kaksi Miina ja Manu-kirjaa ja CD, jolta molemmat sadut voi kuunnella ääninäyteltynä Satuaarteiden Miina ja Manu-lastenkirjoja voi lukea myös tavallisen kirjan tapaan. Ääninäytellyn kerronnan kanssa lapsi voi seurata tarinaa halutessaan itsenäisesti. Äänimerkki opastaa kääntämään kirjassa sivua oikealla hetkellä.

  • Tuotenumero: 103628
  • ISBN / EAN: 978-951-866-882-7
  • Kirjoittaja: Jari Koivisto
  • Kuvittaja: Jari Koivisto

Suomalaiset Miina ja Manu lastenkirjat ovat hauskaa luettavaa lapselle ja aikuiselle. Niiden aiheet kumpuavat lasten elämää ympäröivistä tilanteista selkeässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Kissasisarukset ovat viihdyttäneet suomalaisia lapsia jo toisessa sukupolvessa ja kohtaavat aina vain uusia jännittäviä seikkailuja!

Aiheeseen liittyviä blogijuttuja

Aiheeseen liittyviä teemoja

Katso myös muut Satukustannus tuotteet

Miina ja Manu Satuaarteet 28: Reissussa ja Sirkuksessa - kaksi lastenkirjaa ja CD - kommentit (0)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Uusi tuote lisätty: Miina ja Manu Satuaarteet 28: Reissussa ja Sirkuksessa - kaksi lastenkirjaa ja CD
Satukustannus · kaksi vuotta sitten
(1) | Kommentoi
profile-image-of-writer
Lähetä