Miina ja Manu Routa porsaan kotiin ajaa

Satukustannus
Kommentoi
Miina ja Manu Routa porsaan kotiin ajaa
Voita jos tykkäät
63 tykkäystä arvontaan

Vielä 63 tykkääjää lisää ja tuote arvotaan kaikkien siitä tykänneiden kesken. Vinkkaa ystävillesi ja arvonta käynnistyy nopeammin!

  • Thumbnails
  • Thumbnails
Osta heti

Miina, Manu ja Heikki Hiiri lainaavat kirjastosta kirjan, joka saa heidät pohtimaan sananlaskuja. Pohdinnat kuitenkin keskeytyvät, kun paikalle loikkii huolestunut Puppe Pupu. Hän kertoo, että Kissanniityn tilalta on karannut porsas. Lapset päättävät oitis lähteä auttamaan etsinnöissä. Missä porsas voisi olla?

Miina, Manu ja Puppe pohtivat miltä routa mahtaa näyttää.

Miina ja Manu Satuaarteet 32 kirjapaketissa "Routa porsaan kotiin ajaa"-kirjaa voi myös kuunnella äänikirjana - kuuntele ääninäyte:

Seikkailu päättyy onnellisesti ja karkulainen löytyy. Mutta ajaako routa porsaan kotiin vai miten tapaus selviää? Lähde Miinan ja Manun matkaan sananlaskujen maailmaan ja kadonneen porsaan arvoitusta selvittämään!

Kirjan tiedot:

  • Kirjoittaja: Tuula Puranen
  • Kuvittaja: Kristian Huitula
  • Julkaistu: 2017
  • Kuvakirja, 16 s. Nidottu.
  • Tuotenumero: 101419
  • ISBN/EAN: 9789518669114

Suomalaiset Miina ja Manu lastenkirjat ovat hauskaa luettavaa lapselle ja aikuiselle. Niiden aiheet kumpuavat lasten elämää ympäröivistä tilanteista selkeässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Kissasisarukset ovat viihdyttäneet suomalaisia lapsia jo toisessa sukupolvessa ja kohtaavat aina vain uusia jännittäviä seikkailuja!

Aiheeseen liittyviä blogijuttuja

Aiheeseen liittyviä teemoja

Katso myös muut Satukustannus tuotteet

Miina ja Manu Routa porsaan kotiin ajaa - kommentit (1)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Miina ja Manu Routa porsaan kotiin ajaa kommentti
profile-image-of-writer
Samu Tuomisto, vuosi sitten
Luin iltasatuna 2v ja 6v lapsille, tykättiin kovasti! Sananlaskuja on hauska miettiä yhdessä lasten kanssa, kuunnella, miten lapsi sen ymmärtää ja miettiä itsekin, että mitäs tämä nyt oikeastaan tarkoittaa.
profile-image-of-writer
Lähetä