Miina ja Manu pääkaupungissa -kirja, jonka salaluukut näkee kännykällä

Satukustannus
Kommentoi
Miina ja Manu pääkaupungissa -kirja, jonka salaluukut näkee kännykällä
Voita jos tykkäät
176 tykkäystä arvontaan

Vielä 176 tykkääjää lisää ja tuote arvotaan kaikkien siitä tykänneiden kesken. Vinkkaa ystävillesi ja arvonta käynnistyy nopeammin!

  • Thumbnails
  • Thumbnails
  • Thumbnails
  • Thumbnails
  • Thumbnails
  • Thumbnails

Paula Savolainen voitti aikaisemmassa Miina ja Manu pääkaupungissa -kirja, jonka salaluukut näkee kännykällä -arvonnassa.

osta heti

Miina ja Manu pääkaupungissa-lastenkirja on jännittävä seikkailu joka tarjoaa lukijalleen aivan uudenlaisia yllätyksiä. Kun kirjaa katsoo älypuhelimensa tai tablettinsa läpi, lukija voi nähdä Miinan ja Manun liikkuvan ja puhuvan kirjan sivuilla. 

Miina ja Manu sekä Heikki Hiiri lähtevät pääkaupunkiin. Sekä kirjan päähenkilöitä että tarinan lukijoita odottavat yllätykset jo Helsingin päärautatieasemalla. Perinteinen kuvakirja muuttuu eläväksi kuvaksi ja ääneksi. Siihen tarvitaan vain lukijan mobiiliin tai padiin ladattava ilmainen sovellus.

"... jo itsessään viihdyttävä lastenkirja, jonka mobiilisovellus tuo tarinaan uudenlaiset salaluukut, joista jokaiseen on iästä riippumatta kurkistettava." Lue kirja-arvio: Miina ja Manu seikkailun salaluukut löytää kännykällä.

Kirjassa Miina, Manu ja Heikki-hiiri vierailevat Heurekassa, Luonnontieteellisessä museossa, Korkeasaaressa ja Linnanmäellä. Samalla he tutustuvat pääkaupungin mielenkiintoisiin kulkuneuvoihin: raitiovaunuun, Korkeasaaren lauttaan ja paikallisjunaan. Muun muassa Heurekan vaijerilla kulkeva polkupyörä ja Linnanmäen vuoristorata muuttuvat kirjan sivuilla jännittäväksi animaatioksi, joka nappaa pienen ja ison lukijan kanssamatkustajaksi.

Miina ja Manu ovat luoneet ensimmäisten joukossa kotimaiseen lastenkirjallisuuteen nk. lisättyä todellisuutta (augmented reality/AR). 

  • Tuotenumero: 101414
  • ISBN / EAN: 9789518669039
  • Kirjoittaja: Jari Koivisto
  • Kuvittaja: Jari Koivisto

Suomalaiset Miina ja Manu lastenkirjat ovat hauskaa luettavaa lapselle ja aikuiselle. Niiden aiheet kumpuavat lasten elämää ympäröivistä tilanteista selkeässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Kissasisarukset ovat viihdyttäneet suomalaisia lapsia jo toisessa sukupolvessa ja kohtaavat aina vain uusia jännittäviä seikkailuja!

Aiheeseen liittyviä blogijuttuja

Aiheeseen liittyviä teemoja

Katso myös muut Satukustannus tuotteet

Miina ja Manu pääkaupungissa -kirja, jonka salaluukut näkee kännykällä - kommentit (3)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Uusi tuote lisätty: Miina ja Manu pääkaupungissa - lastenkirja
satukustannus · vuosi sitten
(1) | Kommentoi
profile-image-of-writer
MorSara, kaksi vuotta sitten
Meillä luettu ja tosi suosittu (salaluukut toimivat hyvin)!
(1)
profile-image-of-writer
Pättix, vuosi sitten
Nämä kirjat aina yhtä ihania :)
profile-image-of-writer
tat , vuosi sitten
Tykkään :)
profile-image-of-writer
Lähetä