Puolipotkuhousut mintturaidoilla 50-56 cm

Reppuli
Kommentoi
Raidalliset puolipotkuhousut, joissa on umpinaiset lahkeet.
  • Koko: 50–56 cm.
  • Materiaali: 100 % puuvilla.
  • Black Moda Oy (Suomi).
Mitä mieltä sinä olet tästä näistä puolipotkuhousuista? Kerro oma mielipiteesi, kommentoi ja/tai tykkää siitä! Vuoden 2015 äitiyspakkauksessa vastaava vaate Puolipotkuhousut 50-56 cm - keltaiset.

Kommentoi/tykkää 31.12.2016 mennessä ja voita Äitiyspakkaus 2016 äänestyskilpailussa äitiyspakkaukselle vaihtoehtoinen euroarvo (140€). Katso myös tuotteet Reppulin "voita mistä tykkäät"-tuotearvonnoissa.

Muuta
Koko: 50/56 (0-3kk)

Aiheeseen liittyviä blogijuttuja

Aiheeseen liittyviä teemoja

Katso myös muut Reppuli tuotteet

Puolipotkuhousut mintturaidoilla 50-56 cm - kommentit (6) ja tapahtumat (1)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Puolipotkuhousut mintturaidoilla 50-56 cm kommentti
Näytä 3 kommenttia lisää
profile-image-of-writer
pilvikirsikka, kaksi vuotta sitten
Näyttää kivalta ja käytännölliseltä, toivottavasti ovat hyvälaatuiset.
profile-image-of-writer
MmMmMm, vuosi sitten
Käyttääkö kukaan oikeasti näitä puolipotkareita? Meillä yritettiin, mutta siinä vaiheessa kun pituus oli oikea, oli potkareissa leveyssuunnassa tilaa kaverillekin, ja sitten kun leveys olisi ollut sopiva, jalat jäivät jo koukkuun liian lyhyisiin lahkeisiin. Ja vauva on nollakäyräläinen, hyvin keskikokoinen tapaus. Samaa valittelevat muut kaverit joilla 2016-vauva.
profile-image-of-writer
Saara, vuosi sitten
Tosi löysät tosiaan. Nyt vauva 4,5kk ja käyttää yleensä 68-74cm vaatteita, mutta nämä tippuvat vieläkin päältä. Melko pilleri vauva vielä kyseessä. Muutenkin mitoitus äp vaatteissa aika reilu, ja harvat niistä vielä päässeetkään meillä käyttöön. Pienimpiä on tosi vähän ja tosiaan ovat isoja monet verrattuina muihin saman numeroisiin. Tämän vuoden vaatteet lisäksi tosi poikamaisen värisiä, esim keltaista ja neutraaleja vaaleita sävyjä saisi olla enemmän kuin vaikka sinistä.
profile-image-of-writer
Lähetä