Muumi Baby Walkers-Housuvaippa - voita kuukauden vaipat

Muumi Baby
Kommentoi
Muumi Baby Walkers-Housuvaippa - voita kuukauden vaipat
Voita jos tykkäät
180 tykkäystä arvontaan

Vielä 180 tykkääjää lisää ja housuvaipat kuukaudeksi (3 vaippapakettia) arvotaan kaikkien siitä tykänneiden kesken. Vinkkaa ystävillesi ja arvonta käynnistyy nopeammin!

  • Thumbnails
  • Thumbnails
  • Thumbnails
  • Thumbnails

Heidii ja RonjaHei voittivat aikaisemmissa Muumi Baby Walkers-Housuvaippa - voita kuukauden vaipat -arvonnoissa.

Napakasti istuvat, imukykyiset ja joustavat Muumi Baby Walkers -housuvaipat ovat nyt uudistuneet! Pehmeämpi materiaali tekee vaipasta istuvamman ja mukavamman lapselle. Löydät pehmeämmät housuvaippamme jo kaupoista, paketeissa merkintä "Nyt pehmeämpi"!

Joustavat ja imukykyiset Muumi Baby Walkers -housuvaipat sopivat jo kävelyäkin harjoitteleville lapsille, pysyvät mukana vauhdikkaassakin menossa.


Housuvaipat sopivat sekä päivä- että yökäyttöön. Ne on tarkoitettu vilkkaammille, jo kävelyäkin harjoitteleville lapsille, jotka eivät malta pysyä paikoillaan edes vaipan vaihdon aikana. Housuvaipat sopivat myös varmuusvaipaksi, kun jo opetellaan kuivaksi.

HYVIN ISTUVA

Hyvin istuva vaippa puetaan ja riisutaan kuten oikeat housut. Isommat lapset oppivat pukemaan ne pian itsekin! Vaipassa ei ole avattavia tarroja. Jos "isompi vahinko" sattuu, housuvaippa yksinkertaisesti repäistään auki sivusaumasta. Lisäksi takana olevan teipin ansiosta vaippa on helppo hävittää käytön jälkeen kääräisemällä se rullalle.

Vaippojen koot

Vaippakoot kaiken ikäsille ja kokoisille vauvoille (7 - 26 kg). Muumi Baby Walkers housuvaipat tarjoavat valikoiman vaippakokoja aina 7kg:sta lähtien. Muumi Baby housuvaipoissa on valittavana kolme kokoa. Oikean vaippakoon löytäminen kaupassa on helppoa, sillä löydät koosta kertovat merkinnät paketin etupuolelta.

KLOORITON JA HENGITTÄVÄ

Klooriton ja hengittävä - vauvan herkkä iho vaatii imukykyisen ja ihoystävällisen vaipan. Ympäristövastuulliset ja vain puhtaista raaka-aineista valmistetut Muumivaipat Suomen ainoalta kertakäyttövaippojen valmistajalta.

Muumi Baby - vaipat eivät sisällä mitään lisättyjä kemikaaleja kuten hajusteita tai voiteita ja täyttävät Allergia- ja Astmaliiton tarkat tuotekohtaiset vaatimuskriteerit. Olemme saaneet Suomessa ensimmäisenä Allergia- ja Astmaliiton tunnukset lastenvaipoille. 

EKOLOGINEN JA LEMPEÄ

Ekologinen ja lempeä. Pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki, on Muumi Baby -vaipoissa vähimmäisvaatimus - Muumivaippa on:

  • Luontoa säästävää biohajoavaa materiaalia
  • Hajusteeton ja klooriton
  • Kotimainen valmistus takaa lyhyen kuljetusmatkan kaupan hyllylle
  • Hellä iholle - dermatologisesti testattu, Allergia- ja Astmaliiton tunnus.

Muumivaipat on valmistettu Suomessa ja työllistää suomalaisia työntekijöitä. Vaipat valmistetaan Tammisaaressa Länsi-Suomessa.

Muumivaipat vauvasta taaperoon

Moomin illustrations © Moomin Characters™

Aiheeseen liittyviä blogijuttuja

Aiheeseen liittyviä teemoja

Katso myös muut Muumi Baby tuotteet

Muumi Baby Walkers-Housuvaippa - voita kuukauden vaipat - kommentit (6)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Muumi Baby Walkers-Housuvaippa - voita kuukauden vaipat kommentti
profile-image-of-writer
Pände, vuosi sitten
Hyviä ja laadukkaita <3
profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Uusi tuote lisätty: Muumi Baby Walkers-Housuvaippa
Muumi Baby · vuosi sitten
| Kommentoi
Näytä 2 kommenttia lisää
profile-image-of-writer
MorSara, kaksi vuotta sitten
Vaikka voi olla ärsyttävää että täyttyy riisua kaikki housut, kun pistää vaipat, housuvaipat ovat kuitenkin suosikkini. Paljon helpompi laittaa kun taapero ei pysy hetkeäkään paikallaan... Auttaa myös vaipanvaihto että on Muumikuva vaipossa. Ihan oikeasti :D Muumi-housuvaipat ja kestovaipat käytössä meillä.
profile-image-of-writer
Teresa, kaksi vuotta sitten
Alkuun teippivaipat ovat käytössä mutta kun lapsi lähtee liikkeelle olen huomannut housuvaippojen toimivan paremmin.
profile-image-of-writer
tat , kaksi vuotta sitten
Laadukkaita ovat (Y)
profile-image-of-writer
Inna Huopalainen, kaksi vuotta sitten
Hyvin istuvat ja mukavat lapsen iholle
profile-image-of-writer
Katjamarika, vuosi sitten
Kotimaisia ja laadukkaita! Tyttö tykkää muumikuvista 😊siirryimme housu vaippoihin heti, kun tyttö oppi konttaamaan karkuun 😅
profile-image-of-writer
Lähetä