Tiitiäisen satupuisto

Kommentoi
Siirry

Tiitiäisen satupuisto valmistui Näsinpuistoon entisen leikkipaikan tilalle marraskuussa 2013. Puisto on Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuun runoihin perustuva teemaleikkipaikka, jossa yhdistyvät taide ja toiminnallisuus. Leikkipaikka ei tukeudu valmisvälineisiin, vaan tarjoaa mahdollisuuksia lasten omaehtoiseen leikkiin ja elämyksellisyyteen.

Leikkipuiston sydämessä on lukunurkkaus satupuun ympärille, jossa istuimina ovat jättikokoinen nojatuoli sekä taikurinhattu-jakkarat. Lukupaikan vieressä on varjoteatteri, joka toimii myös piirustusseininä ja peleissä. Sateen sattuessa leikkijät pääsevät viherkatoksen alle. Iso hiekkalaatikko ja vesipiste antavat mahdollisuuden monipuolisiin vesi- ja hiekkaleikkeihin.

Leikkipaikan pohjoisosassa on isojen lasten leikkialue, jossa on monipuolinen kiipeilyverkko ja keinu tähtitaivasta esittävällä alustalla. Puistosta löytyvät lisäksi monet Tiitiäisen satupuun hahmot: Jaakko Vaakko Vesirotta, Tunteellinen siili ja puistoon kätketyt pienet Haitulat. Lipputangon nokassa liehuu taikuri Pii Poon lippu, joka kertoo satupuiston olemassaolosta kaukomaisemaan.

Erikoisvalaistus korostaa satupuiston tunnelmaa. Lukunurkkauksen jalkalappu, varjoteatterin valonheittimet ja kiipeilyverkossa tuikkivat tähtivalot tuovat satupuistoa esille myös pimeän aikaan.

Tiitiäisen Satupuisto Näsijärvenkatu 8, 33210 Tampere.

Avoinna: 24h/vrk.

Asiakaspalvelu: 03 565611

Blogijutut aiheesta:

Tiitiäisen satupuisto - info

  • Aukioloajat
  • Tampere.

Blogijutut Tiitiäisen satupuisto-teemassa

Aiheeseen liittyviä teemoja

Lisännyt Samu Tuomisto.

Tiitiäisen satupuisto - kommentit (0) ja tapahtumat (1)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Uusi tuote lisätty: Tiitiäisen satupuisto
Samu Tuomisto · 20 päivää sitten
| Kommentoi
profile-image-of-writer
Lähetä