Siirry

Tiedekerho.fi on upea avaruudellinen tiedelaboratorio, joka tarjoaa elämyksellistä tiedetoimintaa kaikenikäisille! Tarjoamme luonnontieteellisten ilmiöiden tutkimista innostavasti ja elämyksellisesti. Luvassa on oppimisen iloa ja oivaltamisen riemua. Tutustu, ilmoittaudu ja osallistu monipuoliseen tiedetarjontaamme.

Tiedekerhot

Tiedeleirit

Tiedesynttärit

Tiedevierailut

Tiedetapahtumat ja -esitykset

Koulutukset opettajille ja ohjaajille

Tutkija Piin tiede-esitykset muokataan tilaisuuteen ja teemaan sopiviksi. Esityksissä on hauskoja keksintöjä, sekä näyttäviä ja mielenkiintoisia tiedekokeita. Lisäksi ohjelmassa on erilaisia hiilidioksidijää-, helium-, saippuakupla-, ilmapallo- ja vaahtotiedetemppuja sekä kemiallisia reaktioita. Myös erilaisten robottien ottaminen mukaan esityksiin on mahdollista. Yleisön huomio, viihtyminen, innostuminen ja eläytyminen esityksen aikana ovat taattuja. Esitykset soveltuvat koko perheelle.

Tiedesynttärit ovat olleet todella suosittuja ja toimivat varmasti vilkkaammallekin synttäriporukalle. Synttärisankari saa jakaa yhteisen tiede-elämyksen kavereidensa kanssa. Tiedesyntymäpäivät järjestetään tiedelaboratoriossamme ja juhlatilassamme. Synttärit sopivat kaikenikäisille tytöille ja pojille, erityisesti esikoulu- ja alakouluikäisille.

Tiedekerho.fi - info

Aiheeseen liittyviä blogijuttuja

Aiheeseen liittyviä tapahtumia

Aiheeseen liittyviä teemoja

Lisännyt Samu Tuomisto.

Tiedekerho.fi - kommentit (0) ja tapahtumat (1)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Uusi tuote lisätty: Tiedekerho
Samu Tuomisto · 20 tuntia sitten
| Kommentoi
profile-image-of-writer
Lähetä