Teatteri Mukamas - nukketeatteri

Kommentoi
Siirry

Teatteri Mukamas on vuonna 1979 perustettu tamperelainen ammattinukketeatteri, jonka esitykset saavat useimmiten innoituksensa saduista.

Nuket, näyttelijät, varjot, elävä musiikki ja modernit nukketeatteritekniikat yhdistyvät kiehtovasti teatterin esityksissä. Suurin osa ohjelmistosta on suunnattu lapsille, mutta aina välillä Teatteri Mukamas tarjoaa jotain erityistä aikuisille.

Teatterin idyllinen kotinäyttämö sijaitsee Tampereen Pispalassa, vanhassa VPK:n talossa. Teatterin katsomoon mahtuu kerrallaan 60 – 80 katsojaa. Esityskertoja vuodessa on n. 250 ja katsojia n. 30 000.

Kotinäyttämön lisäksi teatteri vierailee esiintymässä päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa, festivaaleilla ja yritysten tapahtumissa ympäri Suomen.

Kansainvälinen taiteellinen yhteistyö on osa Teatteri Mukamaksen toimintaa. Vuosien kuluessa ohjaajavieraita on ollut Tsekeistä, Ruotsista, Ranskasta ja Venäjältä. Teatteri Mukamas on myös esiintynyt kutsuttuna teatterifestivaaleilla Euroopassa ja Aasiassa.

Teatteri Mukamaksessa työskentelee vakinaisesti 9 työntekijää ja lisäksi osa työntekijöistä on freelancer-sopimuksilla. Mansi Stycz on johtanut teatteria sen perustamisesta saakka. Vuonna 2003 hänelle myönnettiin lastenkulttuurin valtionpalkinto tunnustuksena lastenkulttuurin eteen tehdystä monivuotisesta työstä.

Teatteri Mukamas - nukketeatteri - info

Aiheeseen liittyviä blogijuttuja

Aiheeseen liittyviä teemoja

Lisännyt Samu Tuomisto.

Teatteri Mukamas - nukketeatteri - kommentit (0) ja tapahtumat (1)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Uusi tuote lisätty: Teatteri Mukamas - nukketeatteri
Samu Tuomisto · kolme kuukautta sitten
| Kommentoi
profile-image-of-writer
Lähetä