Tanssisynttärit • Studio Move Tampere

Kommentoi
Siirry

Tanssisynttärit on hyvä vaihtoehto perinteisille synttäreille! Vauhdikasta kokonaisuus suunnitellaan toiveidenne mukaisesti! Vieraita mahtuu mukaan jopa 20 ja aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Helppo vaihtoehto äidille ja hauska kokemus lapsille!

Tanssisynttärit suunnitellaan sankarin toiveiden mukaisesti! Synttäreillä on ohjattua toimintaa tanssikoulumme puolesta. Synttäreille on mahdollista vuokrata esiintymisasuja ja ohjaaja voi myös laittaa vieraille esiintymismeikkiä / kimalletta. Synttäreillä valmistellaan pieni tanssishow jota vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan synttäreiden lopussa.

Discosynttärit, synttärit joista ei vauhti lopu kesken! Tampereen keskustan salissamme on tyylikäs sisustus ja tanssisalista löytyy iso discopallo sekä led-valot! Discosynttäreillä soi musiikkia sankarin toiveiden mukaisesti!

Prinsessasynttärit vaaleanpunaisia tanssihetkiä kaikille prinsessoille! Synttäreillä valmistetaan kaunis tanssiesitys ja pienempien synttäreillä voidaan myös sisällyttää leikkejä. Suosittelemme Prinsessasynttäreitä 3-6-vuotiaille.

Järjestämme pääsääntöisesti tanssisynttäreita omissa tiloissamme mutta myös muualla toiveidenne mukaan!

Tanssisynttärit • Studio Move Tampere - info

Blogijuttuja aiheesta

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Lisännyt Samu Tuomisto.

Tanssisynttärit • Studio Move Tampere - kommentit (0) ja tapahtumat (1)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Uusi tuote lisätty: Tanssisynttärit • Studio Move Tampere
Samu Tuomisto · kaksi kuukautta sitten
| Kommentoi
profile-image-of-writer
Lähetä