Pikku Kakkosen leikkipuisto

Kommentoi

Tampereen Koskipuistossa sijaitsevan Pikku Kakkosen puisto on Tampereen tunnetuin leikkipuisto. Sen keskeisenä teemana ovat Pikku Kakkosesta tutut hahmot.

Pikku Kakkosen puistosta löytyy kaupunki ja metsä, joissa on paikan teemaa ilmentävät välineet ja rakenteet. Kaupungin keskeisinä aiheina ovat pienten ja isojen lasten kaupungit, joissa on kiipeilytelineitä ja liukumäkiä.

Pienten kaupungissa on keinonurmesta tehty pikkukaupunki katuineen, kortteleineen ja autoineen. Isojen kaupungissa on Maltin ja Valtin poliisiauto ja Ransun Puskii-laiva. Aikuisia varten puistosta löytyy kuntoiluvälineitä. Metsästä löytyy luonnosta tuttuja teemoja, ja keinonurmesta muotoilu harjanne rajaa aluetta sekä tarjoaa mahdollisuuden kiipeilyyn.

Alueelta löytyy eväiden syöntipaikka ja juomavesiautomaatti. Hämärän ja pimeän aikaan erikoisvalaistus korostaa metsän tunnelmaa.

Ylen Pikku Kakkosen tiimi, päiväkodin lapset sekä puiston käyttäjät ovat osallistuneet puiston suunnitteluun. Tampereen kaupunki vastasi puiston suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta.

Pikku Kakkosen leikkipuisto - info

Blogijuttuja aiheesta

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Lisännyt Samu Tuomisto.

Pikku Kakkosen leikkipuisto - kommentit (0)