Maailman ainoa Muumimuseo

Kommentoi
Siirry

Tee perheen kanssa jännittävä retki maailman ainoaan Muumimuseoon!

Maailman ainoassa Muumimuseossa voit aistia muumikirjoista ja kuvituksista tutun elämänviisauden, huumorin, reippaan seikkailumielen ja lämpimän ystävällisyyden, jotka puhuttelevat muumien ystäviä ympäri maailman!

Saapuessasi Muumimuseoon astut aivan uuteen, Tove Janssonin kirjoittamien muumikirjojen maailmaan. Voit eläytyä muumien koko tarinaan aina suuresta tuhotulvasta vaarallisen juhannuksen kelluvaan teatteriin ja majakkasaaren arvoituksesta muumiperheen marraskuiseen katoamismysteeriin. Kerronta etenee kahdentoista Tove Janssonin kirjoittaman ja kuvittaman muumikirjan mukaisesti.

Muumipeikkopatsas paljastettiin esiin Muumimuseon edessä. Tapahtumaa oli todistamassa monta Muumipeikon ystävää.

Muumimuseo on täysin uudenlainen, elämyksellinen taidemuseo, joka sopii kaikenikäisille kuvataiteen ja muumien ystäville. Muumimuseon perustana on Tove Janssonin ainutlaatuinen muumitaiteen kokoelma, joka lahjoitettiin Tampereen taidemuseolle 1986. Kokoelmaa on esitelty Tampereen taidemuseon Muumilaaksossa 1987 – 2016. Museo sai uuden, elämyksellisen tilan Tampere-talosta ja samalla nimikin muuttui Muumimuseoksi.

Tervetuloa muumiseikkailujen maailmaan!

Tove Janssonin alkuperäisiin taideteoksiin perustuva Muumimuseo avaa ovensa Tampere-talossa 17. kesäkuuta. Tule heti mukaan!

Museon avauksen yhteydessä järjestetään kaksipäiväinen koko perheelle suunnattu maksuton kansanjuhla. Avajaisviikonloppuna Tampere-talossa on ilmaista ohjelmaa; nukketeatteria, tanssiteatteria ja yhteislaulutilaisuuksia. Myös viereisessä Sorsapuistossa järjestetään toimintaa, ja puistoon on mahdollista tulla piknikille koko perheen voimin. Tapahtumat ilmaisia, Muumimuseoon on pääsymaksu 12/6 €.

Maailman ainoa Muumimuseo - info

Blogijutut Maailman ainoa Muumimuseo-teemassa

Aiheeseen liittyviä teemoja

Lisännyt Samu Tuomisto.

Maailman ainoa Muumimuseo - kommentit (0) ja tapahtumat (1)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Uusi tuote lisätty: Maailman ainoa Muumimuseo
Samu Tuomisto · kuukausi sitten
| Kommentoi
profile-image-of-writer
Lähetä