Tampereen uintikeskus

Kommentoi

Pienille lapsille uintikeskuksesta löytyy suorakulmainen lastenallas ja opetusallas. Uimareille ja jumppaajille hallista löytyy yksi 50 metrin kahdeksanratainen allas, joka voidaan jakaa hydraulisen nostosillan avulla kahteen erilliseen altaaseen. sekä pieni kylmäallas kastautumiseen.

Laajennusosassa on lisäksi 25 metrin kuusiratainen harjoitusallas ja hyppyallas. Uudet altaat ovat sekä kilpa- että kuntouimarien käytössä. Harjoitusallas on suunniteltu niin, että sitä voidaan käyttää myös vesijumppa-altaana. Hyppyallas puolestaan toimii tarvittaessa uppopallokenttänä ja on mitoiltaan kansainvälisiin uppopallo-otteluihin sopiva.

Tampereen uintikeskus - info

www

Blogijuttuja aiheesta

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Lisännyt Samu Tuomisto.

Tampereen uintikeskus - kommentit (2)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Tampereen uintikeskus kommentti
profile-image-of-writer
Samu Tuomisto, kaksi vuotta sitten
Uintikeskuksen suorakulmainen perusallas lapsille kertoo, että keskus on keskittynyt kunto- ja kilpauimareihin. Pieniä uimataidottomia veteen totuttelevia lapsia ei ole juuri huomioitu, lelutkin puuttuivat.
profile-image-of-writer
Samu Tuomisto, vuosi sitten
Uintikeskus on ehkä ottanut uimavalvojille annetun palautteen vastaan, tai muuten vaan tilanne muuttunut. Nyt oli tosi kivasti erilaisia vesileluja ja kellukkeita pikkusille altailla! Itseasiassa nyt parhaat kellukemallit ja "makkarat" leikkeihin, mitä kaupungin uimahalleissa tähän asti nähnyt.
profile-image-of-writer
Lähetä