Pyynikin uimahalli - Tampere

Kommentoi

Lapsille Pyynikin uimahallista löytyy pienten lasten kahluuallas ja lasten allas, jossa vettä yleensä aikuisen vyötärön korkuudelle. Lasten altaan vedenpinnan korkeutta voi itseasiassa tarvittaessa säätää tarpeisiin sopivaksi. Hallista löytyy myös kylmäallas, poreallas sekä tietenkin uimareille ja vesijumppaajille iso uima-allas hyppypaikkoineen.

Uimahallitilat puku- ja peseytymistiloineen sijoittuvat hallin 2. kerrokseen. Hallin 1. ja 3. kerroksissa asiakkaita palvelevat kunto- ja liikuntasalit. Kuntosalikävijöiden puku- ja pesuhuoneet sijaitsevat hallin 1. kerroksessa. Tiloissa toimii myös ulkopuolinen kuntosaliyrittäjä.

Perinteikäs Pyynikin uimahalli on maamme ensimmäisiä uimahalleja. Pyynikin uimahalli otettiin käyttöön vuonna 1956 ja sitä on peruskorjattu useaan eri otteeseen vuosien varrella. Peruskorjaus valmistui monien eri vaiheiden jälkeen kesällä 2012. Pyynikin uimahalli on Museoviraston suojelema kohde, joten allasosaston remontti on tehty vanhaa kunnioittaen.

Suurin osa hallissa tapahtuvasta ohjaustoiminnasta järjestetään muuntoaltaassa, mistä johtuen ohjausten aikana uimataidottomilla lapsilla on mahdollisuus käyttää ainoastaan kahluuallasta.

Pyynikin uimahalli - Tampere - info

www

Blogijuttuja aiheesta

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Lisännyt Samu Tuomisto.