Martin Markkinat: Viron kuuluisin taikuri, Meelis Kubo

Risto Räppääjä ja pullistelija

Eestikeelne kirjeldus all

Aloita kevät mieleenpainuvasti taikamaailman parissa!
Viron kuuluisimman taikurin Meelis Kubon temppuja on tervetullut seuraamaan vaikka koko perhe. Kannattaa silti olla varovainen, sillä erityisen hyvä hän on tavaroiden ja ihmisten taikomisessa kadoksiin.

Meelis Kubo esiintyy Tampereen Martin markkinoilla lauantaina 7. huhtikuuta kello 14 ja 16 ja sunnuntaina 8. huhtikuuta kello 11 ja 12:30 Tullikamarin Klubilla. (Tullikamarinaukio 2). Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Meelis Kubo on säväyttänyt esityksillään sekä aikuisia että lapsia kotimaassaan Virossa ja ulkomailla. Hän on esiintynyt televisiossa ja tehnyt taikanäytöksiä teattereissa. Tänä vuonna Kubo juonsi Viron euroviisukarsintoja, jolloin hän onnistui taikomaan kadoksiin yhden laulajan ja kokonaisen salin yleisöä. Onneksi hän osasi taikoa heidät myös takaisin.

Meelis Kubo on Viron taikuriliiton perustaja, hän on kirjoittanut lasten taikurikirjan ja saanut esiintymisistään useita palkintoja sekä Virossa että maailmalla.

Tapahtuma on osa Viro 100 -juhlavuoden ohjelmaa ja sen järjestämistä tukee Viron kotouttamissäätiö.
#ev100 #viro100

***
Kui tahate alustada kevadet millegi erakordse ja meeldejäävaga, tulge kogu perega Tampere Mardilaadale vaatama Eesti tuntuima mustkunstniku Meelis Kubo trikke. Eriti hästi õnnestub tal asjade ja inimeste äravõlumine ☺

Mustkunstnik Meelis esineb Tampere Mardilaadal laupäeval, 7. aprillil kell 14 ja 16 ja pühapäeval, 8. aprillil kell 11 ja 12.30 Pakkahuone klubis (Tullikamarinaukio 2).

Meelis Kubo on oma esinemistega üle kümne aasta jahmatanud nii suuri kui väikesi nii Eestis kui võõrsil, esinenud erinevates telesaadetes ja teinud mustkunstietendusi paljudes teatrites. Sel aastal kutsuti ta juhtima Eesti eurolauluvõistlust „Eesti Laul“, kus tal õnnestus saate ajal ära kaotada üks laulja ja saalitäis publikut. Õnneks oskas ta nad ka saali tagasi võluda.
Meelis Kubo on Eesti Mustkunstnike Liidu asutaja. Ta on välja andnud laste mustkunstiraamatu “Lembitu maagiline maailm” ja saanud oma esinemiste eest mitmeid auhindu nii Eestis kui välismaal.

Sündmus on kingitus Eesti Vabariigi 100.aastapäevaks ja selle korraldmist toetab Integratsiooni Sihtasutus.
#ev100 #viro100

Lisätietoja: Facebook tapahtuma

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta

Teemat