Kukkaisviikot - sunnuntaina

Risto Räppääjä ja pullistelija
Kommentoi

Sunnuntaina Kehräsaaren korttelijuhlat
Tervetuloa viettämään kesäistä viikonloppua Kehräsaaren Korttelijuhlaan. Kivijalan puodit tuovat tehdaskortteliin basaaritunnelmaa levittäytymällä tuotteineen sisäpihalle. Korttelijuhlassa vierailevat ja muutamaan leikkimieliseen aktiviteettiin osallistuvat (ruutuhyppely, renkaan- ja tikanheitto) voivat yhteystietonsa jättäessään voittaa Kehräsaaren yrittäjien lahjoittamia lahjakortteja ja tuotepalkintoja. Lisää tietoa korttelijuhlien Facebook-tapahtumassa!

Kehräsaari, klo 11-16

Kukkaisvilttikirppis
Kukkaisvilttikirppis on perinne! Pakkaa kassiin itsellesi tarpeettomaksi jääneet tavarat, piknik-eväät ja aurinkorasvaa ja tule viettämään kesäpäivää Koskipuistoon. Kukkaisvilttikirppiksellä myös naapureiden viihdyttäminen on sallittua. Nappaa mukaan vaikka yhteislauluvihko ja ukulele ja virittäydy pirskahtelevaan kesätunnelmaan! Säävaraus. Ajankohtaista tietoa löydät Kukkaisvilttikirppiksen Facebook-sivulta.

Koskipuisto, klo 11-17

Kukkaisviikkojen Gourmetkortteli
Tamperelaiset ravintolahelmet viettävät kesäkuun ensimmäisen viikonlopun ulkona, kun Pantintalon sisäpiha muuttuu todelliseksi gourmetkortteliksi! Deli1909 -ravintolan sisäpihalla nautitaan hyvästä ruuasta, jalalle käyvästä musiikista ja virkistävistä juomista koko viikonlopun ajan. Mukana ovat mm. Deli1909, Tiiliholvi, Laterna, Kahvila Jenna ja Minna, Miss Ada Bistro & Cafe, Gastropub Tuulensuu ja Malabadi. DJ Juissi maustaa Gourmetkorttelin sunnuntai-iltapäivää klo 12-17 mukavan maukkain kesärytmein, kun levylautasella pyörii käsin poimittuja vinyyliherkkuja vuosikymmenten varrelta. Lisää tietoa löydät Gourmetkorttelin Facebook-sivulta.

Pantintalon sisäpiha, klo 12-17

Sunnuntai!
Syksyllä 2018 Teatteri Telakan ja Teatteri Vanhan Jukon ensi-illoissa nähdään kantaesitys Sunnuntai. Esitys on näiden kahden vapaan ammattiteatterin, tamperelaisen Telakan ja lahtelaisen Jukon, yhteistuotanto. Sunnuntai on kauniiden kuvien kokonaistaideteos, joka herättää henkiin jatkuvan juhlan, iäisen sunnuntain, jossa laulut, tanssit ja tarinat risteävät Raamatusta Pohjois-Amerikan luolamaalauksiin ja tropiikin kautta nimettömälle haudalle istutettuun ruusuun. Se kirjoittaa myös historiaa uudesta näkökulmasta, toiseuden kautta. Samalla se yrittää ymmärtää ihmisen ja maailman ja kysyy, minne olemme kadottaneet Eedenin. Kukkaisviikoilla on tarjolla pieniä maistiaisia Sunnuntaista. Lisää tietoa Sunnuntaista löydät Teatteri Telakan kotisivuilta.
Telakka, Tullikamarin aukio 3, klo 12-16

Finlayson Art Area
Finlayson Art Area esittelee suomalaisten ja ulkomaalaisten huipputaiteilijoiden teoksia. Ympäri Finlaysonin aluetta nähdään sisä- ja ulkotiloissa valokuvataidetta, videota, veistoksia, grafiikkaa, installaatioita, keramiikkaa ja maalauksia tunnetuilta nimiltä ja tuntemattomammilta, tasokkailta tekijöiltä. Tapahtumaan kuuluu myös suosittu designkatumaalausalue. Mukana mm. Rosa Liksom, Elina Brotherus, Anssi Kasitonni, Jonna Kina ja Pekka Luukkola. FAA:n avajaisviikonloppu on osa Kukkaisviikkojen ohjelmaa. Tsekkaa myös Finlayson Art Arean nettisivut jaFacebook-tapahtuma!

Finlayson, klo 12-18

Tallipihan käsityöläistori
Tallipihalla on Käsityöläistori sunnuntaina 10.6. klo 11-16. Paikalla on suuri joukko kädentaitajia myymässä uniikkeja tuotteitaan ja esittelemässä taitojaan. Puodit palvelevat normaalisti ja lisäksi tarjolla on hevosvaunuajelua ja poniratsastusta pientä käteismaksua vastaan. Kahvilasta, ulkopisteistä ja terassilta löytyy kesäisiä herkkuja niin suolaisen kuin makeankin nälkään.
Elävästä musiikista vastaa Riku Poramo kitaransa kanssa klo 12-16.
Lisää tietoa tapahtumasta saat Tallipihan omilta nettisivuilta.

Kuninkaankatu 4

Grand Hotel Tammer
Grand Hotel Tammerin Super Breakfast tarjoaa ravintoa kaikille aisteille! Aamiainen on tarjolla Tammerin upeassa salissa arkisin klo 6.30 – 10 ja viikonloppuisin klo 7.30 – 11. Keskiviikosta sunnuntaihin 6.-10.6 saat tunnussanalla ”sano se kukkasin” saat aamiaisen hintaan 15€/hlö (norm. 21€). Perjantaista sunnuntaihin 8.-10.6 ravintola Trattoriassa tarjotaan lasi kuplivaa ruokailun yhteydessä kaikille kukkaisviikon teemaan pukeutuneille. Tutustu ravintolaan täältä.

Satakunnankatu 13

Lasten kulttuurikeskus Rulla
Rulla kukkii- työpajassa elämysaulan puut puhkeavat kukaan! Työpajassa askarrellaan värikkäitä kukkasia koristamaan Rullan kirjahyllypuita ja lauantaina 9.6. Rullassa istutetaan kesäkukkien siemeniä itse koristeltuihin kierrätysruukkuihin. Tästä pääset tutustumaan Rullan nettisivuihin!

Rulla on auki tapahtumaviikolla:
ti 9-14
ke 12-18
to-pe 9-14
la-su 10-16

Keskustori 4

Vakoilumuseo
Vakoilumuseo tarjoaa Kukkaisviikolla pääsylipun hintaan sisältyviä opastuksia. Opastukset ovat noin 45-60min pituisia ja niissä käydään läpi vakoilun monipuolista historiaa; esille nousevat salaperäiset laitteet ja mielenkiintoiset henkilötarinat. Opastukset sopivat hyvin myös lapsille. Lisätietoa saat Vakoilumuseon omilta nettisivuilta.

Opastusaikataulut:

9.6.2018 klo 12.00

10.6.2018 klo 14.00

Satakunnankatu 18

Tullin sauna
Maailman saunapääkaupungin uusin tulokas Tullin Sauna & Bistro tarjoilee kukkaisbrunssia 9. ja 10.6. klo 11-15.00 kaikille 15€ hintaan ja saunat ovat lämpiminä klo 11.00 alkaen 5€/hlö. Tule testaamaan aitojen hirsisaunojen löylyt kukkaishengessä!

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta