Rullan sirkustyöpajat

Risto Räppääjä ja pullistelija
Kommentoi

Oletko aina halunnut oppia sirkustemppuja? Rullan alkukesän sirkustyöpajat on tarkoitettu yli 6-vuotiaille innokkaille sirkustelijoille.

Pajoihin osallistuminen ei vaadi ennakkotaitoja vaan temppuja opetellaan ihan alusta lähtien. Sirkuspajat ohjaa Jarmo Skön.

Sään salliessa sirkustellaan myös Laikun puistossa. Ota mukaan rennot vaatteet, vesipullo ja eväät! Mukaan voit ilmoittautua yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Pajamaksu 2 €/pv (käteinen).

Työpajoihin on ennakkoilmoittautuminen, joka aukeaa ma 21.5. klo 14.00 alkaen Rullan nettisivulla

Viikon ohjelma on seuraava:

Ma 4.6. klo 9-13 Jonglöörin jekut
Kuinka jonglööri aloittaa harjoittelun? Työpajassa pääset tutustumaan erilaisiin sirkusvälineisiin kuten jonglöörauspalloihin sekä kokeilemaan miten ja millä kaikella tasapaino saavutetaan, kuinka sitä käytetään ja milloin se loppuu?

Ti 5.6. klo 10-14 Akrobatian aakkoset!
Kuinka menikään kuperkeikka? Akrobatiatyöpajassa pääset tutustumaan permanto- ja pari- ja pyramidiakrobatian saloihin iloisesti leikkien ja yhdessä hauskaa pitäen

Ke 6.6. klo 10-14 Klovni Punanenän ensimmäiset askeleet
Pellekoulun ensimmäisenä tehtävänä on tutustua punaiseen nenään ja alkaa etsimään omaa klovnihahmoa. Se löytyy varmasti meistä jokaisesta. Ja kuka ihme on herra Royale?

To 7.6. klo 10-14 Sirkusesitysten päivä
Miten sirkusesitys rakentuu? Päivän aikana käydään läpi sirkusesityksen eri vaiheita julisteen suunnittelusta maskeeraukseen. Päivän aikana Rullan lavalla nähdään useita pieniä sirkusesityksiä! Klo 13 loppushow, jota myös yleisö on tervetullut katsomaan.

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta