MLL Koivistonkylän lastentarvikekirppis

Risto Räppääjä ja pullistelija
Kommentoi

Koikkarin MLL:n suosittu lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirpputori tulee taas, sunnuntaina 23.9. Koivistonkylän Prisman yläkerrassa klo 10-13! Tila on avara ja valoisa, ja vaunujenkin kanssa mahtuu hyvin liikennöimään.

Aiempien vuosien tapaan kirppistapahtuman ympärillä on monenlaista lapsiperheitä kiinnostavaa tekemistä - kannattaa siis tulla paikalle koko perheen voimin! Lastenkuplaan pääsee leikkimään alennettuun hintaan (5 eur/lapsi) klo 10-13. Osuusravintola Oksassa on tarjolla herkkubuffet klo 10.30-14. Lisäksi paikalla on myös Soma-nalle ilahduttamassa lapsia!

Ilmoittautuminen Koivistonkylän MLL:n jäsenille aukeaa 27.8. ja muille 3.9. alkaen (mikäli paikkoja on vielä jäljellä). Ilmoittautumislomake on MLL Koivistonkylän sivuilla:https://koivistonkyla.mll.fi/toiminta/lastentarvikekirpputori/

Jäsenille myyntipaikan hinta on 6 eur, muille 10 eur. Jäseneksi voi liittyä kirpputori-ilmoittautumisen yhteydessä. Kirppispaikkamaksu kerätään kirpputoripäivänä saapuessa.

Jokaiselle myyjälle on tarjolla tilava myyntipaikka, pöytiä tai rekkejä ei ole valmiina, vaan ne pitää tuoda itse. Kirpputoripaikkaa pääsee laittamaan kuntoon ennen kirppiksen aukeamisaikaa aamulla 23.9., tästä tarkempaa infoa ilmoittautumisen yhteydessä.

Huom! Kirppiksen myyntipaikat ovat pelkästään yksityishenkilöille, valitettavasti emme ota yrityksiä myyjiksi.

Tervetuloa mukaan!

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta

Teemat