Linnunpönttötalkoot — Tampereen ympäristönsuojeluyhdistys

Risto Räppääjä ja pullistelija
Kommentoi

Nikkaroimme pönttöjä pikkulinnuille ja pöllöille sunnuntaina 8.4. kello 12 alkaen Kisapirtillä Kangasalla/Tampereella. Voit osallistua talkoisiin oman aikataulusi mukaan. Ohjeet Kisapirtille saapumiseksi löydät täältä.

Luonnonsuojeluliitto Tampere tarjoaa tarvikkeet ja ohjeistusta linnunpönttöjen rakentamiseen. Paikan päällä on työkaluja, mutta voit myös ottaa omia mukaan, sillä esimerkiksi porakoneita on rajoitetusti. Mikäli sinulla ei ole rakentamallesi linnunpöntölle ripustuspaikkaa, voit jättää sen Luonnonsuojeluliitto Tampereelle, joka huolehtii pöntön viemisestä maastoon.

Kulkuyhteydet julkisilla: Esimerkiksi bussilinjoilla 40A ja 40B pääsee 1.8 kilometrin kävelymatkan päähän Kisapirtistä, kun jää pois Liuttu-nimisellä pysäkillä Liutussa. Bussivuoroja menee 30 minuutin välein. Pysäkiltä Kisapirtille: Liutuntie > Sillansalmentie > Kisapirtintie, jonka toisessa päässä on Kisapirtti.

Kaukajärven suunnalta kävellen tai pyörällä Kisapirtille on matkaa kuntorataa pitkin noin 3km ja järven rannassa menevää hiekkatietä (Kuuselantie) pitkin noin 2.5km.

Pönttötalkoot päättyvät noin kello 16 Kisapirtin loppusiivoukseen talkoovoimin.

Materiaalit pönttötalkoisiin tarjoaa Saneeraus Navari Oy ja Viestipaino Oy

Tarjolla myös pientä purtavaa.

Tervetuloa!

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta

Teemat