Kukkaisviikot: Lasten lauantai

Risto Räppääjä ja pullistelija
Kommentoi

LASTEN LAUANTAI KUKKAISVIIKOILLA

Lauantai on lasten onnenpäivä, kun Kuninkaankatu muuttuu naperoiden paratiisiksi! SirkusRakkausPumPum ja Kulttuuriyhdistys Oiva taikovat Kuninkaankadulle katumaalausta, skeittiopetusta ja miniramppeja, lastenmusiikkia ja tanssimusaa, keppihevostallin ja keppariradan ja paljon muuta mukavaa. 

Kuninkaankatu, klo 11-15

Flower Power – askartele unelmiesi kukkaseppele!
Koskikeskuksen keskusaukiolla taiteillaan ihastuttavia kukkaseppeleitä ja -vieheitä ammattilaisen opastuksella. Myös Koskikeskuksen liikkeet ovat mukana kukkaisviikoilla! Tervetuloa stailaamaan itsesi kukilla kesään!

Koskikeskus, klo 11-15

Kehräsaaren korttelijuhlat
Tervetuloa viettämään kesäistä viikonloppua Kehräsaaren Korttelijuhlaan. Kivijalan puodit tuovat tehdaskortteliin basaaritunnelmaa levittäytymällä tuotteineen sisäpihalle.

Kukkaisviikkojen ajan Kehräsaaren liikkeissä on paljon erilaisia tarjouksia; perjantaina ja lauantaina Parturi-kampaamo Rasta tekee klo 11-16 kukkaisviikkojen teemalla lettikampauksia (aikuiset 10 e, lapset 5 e) ja maanantaista lauantaihin Tampereen Kulta- ja Jalokivipaja pesee ja arvioi korujen kunnon ilmaiseksi. Ateljeekadun ompelimo lyhentää housujen lahkeita materiaalista riippuen 5-16 eurolla.

Korttelijuhlassa vierailevat ja muutamaan leikkimieliseen aktiviteettiin osallistuvat (ruutuhyppely, renkaan- ja tikanheitto) voivat yhteystietonsa jättäessään voittaa Kehräsaaren yrittäjien lahjoittamia lahjakortteja ja tuotepalkintoja. Lisää tietoa korttelijuhlien Facebook-tapahtumassa!

Kehräsaari, klo 11-16

Kukkaisviikkojen Gourmetkortteli
Tamperelaiset ravintolahelmet viettävät kesäkuun ensimmäisen viikonlopun ulkona, kun Pantintalon sisäpiha muuttuu todelliseksi gourmetkortteliksi! Deli1909 -ravintolan sisäpihalla nautitaan hyvästä ruuasta, jalalle käyvästä musiikista ja virkistävistä juomista koko viikonlopun ajan. Mukana ovat mm. Deli1909, Tiiliholvi, Laterna, Kahvila Jenna ja Minna, Gastropub Tuulensuu, Miss Ada Bistro & Cafe ja Malabadi. Lisäksi lauantaina Laternassa järjestetään Laterna kukkii! -tapahtuma. Tunnelmallisen Laternan lavalle nousee Mara Balls, Honey Hunters, Lepolan Akka & Kulkutauti sekä The Oates. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lisätietoja löydät tapahtuman Facebook-sivulta.

Pantintalon sisäpiha, klo 12-02

Klubin after workit
Kesällä ei kökötetä sisätiloissa! Muista Kukkaisviikkojen ihanat afterworkit Klubilla.
Tule nauttimaan raikkaista juomista ja aurinkoisesta terassista keskustan sydämessä! Erityishintaisina kesäjuomina tarjolla mm.

APEROL SPRITZ 5,00 €
PASSOA ORANGE 5,00 €
KOFF III 0,4l 3,50 €
SANGRIAKANNU 15,00 €
Saatat bongata myös kukkaisaiheisia yllätyksiä!
Juomatarjoukset ovat voimassa ke-la klo 11–19.

Klubi, Tullikamarin aukio 2, klo 11-19

Finlayson Art Area
Finlayson Art Area esittelee suomalaisten ja ulkomaalaisten huipputaiteilijoiden teoksia. Ympäri Finlaysonin aluetta nähdään sisä- ja ulkotiloissa valokuvataidetta, videota, veistoksia, grafiikkaa, instalaatioita, keramiikkaa ja maalauksia tunnetuilta nimiltä ja tuntemattomammilta, tasokkailta tekijöiltä. Tapahtumaan kuuluu myös suosittu designkatumaalausalue. Mukana mm. Rosa Liksom, Elina Brotherus, Anssi Kasitonni, Jonna Kina ja Pekka Luukkola. FAA:n avajaisviikonloppu on osa Kukkaisviikkojen ohjelmaa. Tsekkaa myös Finlayson Art Arean nettisivut jaFacebook-tapahtuma!

Finlayson, klo 12-18

Lasten kulttuurikeskus Rulla
Rulla kukkii- työpajassa elämysaulan puut puhkeavat kukaan! Työpajassa askarrellaan värikkäitä kukkasia koristamaan Rullan kirjahyllypuita ja lauantaina 9.6. Rullassa istutetaan kesäkukkien siemeniä itse koristeltuihin kierrätysruukkuihin. Tästä pääset tutustumaan Rullan nettisivuihin!

Rulla on auki tapahtumaviikolla:
ti 9-14
ke 12-18
to-pe 9-14
la-su 10-16

Keskustori 4

Vakoilumuseo
Vakoilumuseo tarjoaa Kukkaisviikolla pääsylipun hintaan sisältyviä opastuksia. Opastukset ovat noin 45-60min pituisia ja niissä käydään läpi vakoilun monipuolista historiaa; esille nousevat salaperäiset laitteet ja mielenkiintoiset henkilötarinat. Opastukset sopivat hyvin myös lapsille. Lisätietoa saat Vakoilumuseon omilta nettisivuilta.

Opastusaikataulut:

9.6.2018 klo 12.00

10.6.2018 klo 14.00

Satakunnankatu 18

Grand Hotel Tammer
Grand Hotel Tammerin Super Breakfast tarjoaa ravintoa kaikille aisteille! Aamiainen on tarjolla Tammerin upeassa salissa arkisin klo 6.30 – 10 ja viikonloppuisin klo 7.30 – 11. Keskiviikosta sunnuntaihin 6.-10.6 saat tunnussanalla ”sano se kukkasin” saat aamiaisen hintaan 15€/hlö (norm. 21€). Perjantaista sunnuntaihin 8.-10.6 ravintola Trattoriassa tarjotaan lasi kuplivaa ruokailun yhteydessä kaikille kukkaisviikon teemaan pukeutuneille. Tutustu ravintolaan täältä.

Satakunnankatu 13

Tullin sauna
Maailman saunapääkaupungin uusin tulokas Tullin Sauna & Bistro tarjoilee kukkaisbrunssia 9. ja 10.6. klo 11-15.00 kaikille 15€ hintaan ja saunat ovat lämpiminä klo 11.00 alkaen 5€/hlö. Tule testaamaan aitojen hirsisaunojen löylyt kukkaishengessä!

Åkerlundinkatu 3, klo 11

Katso koko kukkaisviikon ohjelma täältä. Ohjelma- ja aikataulumuutokset ovat mahdollisia.

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta