Lapsen tunteet - Tara Lange

Risto Räppääjä ja pullistelija

Tara Lange vie sinut 0-14 vuotiaan lapsen maailmaan!

Oletko koskaan toivonut tietäväsi enemmän:
Kuinka parhaiten toimia herkän lapsen tukena?
Millainen kommunikaatio toimii vilkkaan hulivilin kanssa?
Miten on hyvä toimia, kun lastasi pelottaa tai kun hän vihoissaan paiskoo perintöastiat seinään?
Miten löytää tasapaino lapsen tekemisen ja olemisen välillä?
Mitkä ovat lapsen suurimmat tarpeet milläkin syklillä ja millainen kommunikaatio toimii milloinkin?
Miten TUNNISTAA lapsen tunteita ja miten toimia eri tunteiden kanssa? (Kaikille on omat niksinsä)

Tara Lange tulee puhumaan kuinka ymmärtää ja tukea lapsen tunteiden kehitystä kahden ensimmäisen 7-vuotissyklin aikana, 0-14 vuotiaana.

Saat vastauksia ja keinoja kuinka tukea herkkää lasta, kuinka asettaa rakkauden rajat vilkkaalle hulivilille ja millainen kommunikaatio toimii eri ikäkausina ja eri tunteiden kanssa.

Tara antaa inspiraatiota ja oivalluksia omalla säteilevän maanläheisellä tavallaan. Saat taskuusi varmat tienviitat, joiden avulla suunnistaa tunteiden viidakossa ja syventää rakastavan vanhemmuuden taitoja - ilman että tarvitsee muuttua supervanhemmaksi.

"Tapa millä puhut tunteista on niin maanläheinen ja arkinen, että sitä alkaa ihmetellä miten niistä onkaan voitu tehdä niin vaikeita ja miksi ihmeessä niitä tukahdutamme, sillä nehän todellakin ovat parasta koko maailmassa!”

"Tyylisi puhua rehellisesti on hurmaava. Pompit ja elehdit ja olet selvästi innoissasi siitä mitä meille jaat. Energiasi tarttuu yleisöön. Kerrot hauskoja juttuja perhe-elämästäsi, ja niihin on helppo samaistua. Vaikka asia on syvällistä ja ajatuksia herättävää, sinä teet siitä hauskaa ja herättävää."

Taran tytärkin sanoo “sä et olis sä ilman mua” ja se pitää paikkansa. Lapset ja rikas elämä lasten rinnalla opettaa ja kasvattaa, mutta rakastava vanhemmuus ei vaadi ihmetaitoja tai supersuorituksia. Taran luennoille ja kursseille osallistuvat ihmiset ovat tavallisia vanhempia ja Tara kuvailee itseäänkin Vantaalaiseksi Netflixiin koukussa olevaan uusperheen äidiksi, joka on tarvinnut kaikki elämänsä opetukset paistinpannulla päähän - muuten ei olisi viesti mennyt perille.

Paistinpannusta (tai mehulingosta) Taran oppiminen melkein lähtikin...

Syyskuussa 2012 Tara Lange eli erilaista elämää kuin nyt. Hän oli kireä suorittaja, eronnut kolmen lapsen yksinhuoltaja-äiti, Oscar-tason marttyyri ja juuri saanut kuulla tyttärensä sairastuneen krooniseen ja idiopaattiseen munuaissairauteen. Tautiin ei tiedetä syytä eikä tiedetä parannuskeinoakaan.

Tähän asti Tara oli elänyt elämäänsä yhden tunteen - vihan - pohjalta.

“En arvostanut itseäni ollenkaan. Kävelin rätti kädessä, itkeskelin ja yritin pitää kotia siistinä, koska pääni sisällä mikään ei ollut hyvin.”

“Syytin puolisoa omasta pahasta olostani. Tosin hänellä ei ollut asian kanssa mitään tekemistä. Raukka vain joutui todistamaan minulle vuosikaudet kaikkea sitä, mitä uskoin itsestäni.”

Tyttären sairastumisen myötä alkoi elämänmuutos. Tara tutustui tunteisiinsa, vihermehuihin, kiitollisuuteen, mantrojen voimaan, joogaan, energiaan ja kehon viesteihin. Kaikki alkoi muuttua. Vihermehut alkoivat luoda hyvinvointia koko perheen elämään, ja he alkoivat viettää paljon aikaa luonnossa. Koti täyttyi ilosta ja rakkaudesta. He unohtivat taudin ja sairaus, jolle ei ollut syytä eikä parannuskeinoa suli pois perheen silmien edessä.

Tänään Tara, Äitipeli-, Vihermehu- ja Tikapuut Rakkauteen -kirjojen kirjoittaja, vihermehuretriittien vetäjä, ympäri Suomea kiertävä luennoitsija, iloinen äiti ja Hidasta Elämää- bloggari haluaa jakaa tarinoidensa avulla ahaa-elämyksiä ja tunnetietoa aikuisten ja lasten maailmassa.

Lapsen tunteet -tilaisuudesta lähdet sydän ja mieli täynnä oivalluksia: “Ai, tästä ne raivonpuuskat johtuvatkin!” “Näinkö uhmaikäinen siis kokee maailman ja itsensä.” “Ah, tämä onkin siis ihan normaalia.”

Tampereen Steinerkoululla pääset kuuntelemaan Taraa ja lisäksi voit nauttia vihermehuista ja herkuista hyvinvointikahviossa. Meillä on tarjolla mm. vihermehua ja inkiväärishotteja, luomukahvia, teetä (mahdollisesti pakuriteetäkin) ja herkkuja, joita voit ostaa sopuisaan hintaan.

Oman lapsesi voit myös tuoda samalla hoitoon.

Täällä saat täyden paketin ajatuksia herättävää tietoa, ihania herkkuja ja lapsenkin hoitoon. Taran edellinen tilaisuus Tampereella myytiin loppuun parissa päivässä ja erikseen järjestetty lisäpäiväkin meni yhtä nopeasti. Toimi siis ripeästi!

Ilmoittautuminen on auki nyt! Lähde mukaan tutkimaan lapsen tunne-elämää ja avaa tie oivallusten ja ymmärryksen maailmaan!

Lippu 20€
Lapsenhoito 4€

Ilmoittautumiset ottaa vastaan Johanna
johanna.kiljunen@gmail.com

Jos tarvitset lapsenhoitoa, kerro ilmoittautuessa lasten iät.

Lisää Tarasta: www.taralange.fi

www.taralange.fi
INSTA: taralange1911
FACEBOOK: https://www.facebook.com/taralange.fi/
PODCAST: https://www.kieku.com/channel/Tajunnan%20virtaa
BLOGI: http://hidastaelamaa.fi/author/tara-lange/
www.vihermehut.fi

Lisätietoja: Facebook tapahtuma

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta