Koko perheen vappu Särkänniemessä

Risto Räppääjä ja pullistelija
Kommentoi

Särkänniemen kesäkausi käynnistyy perinteisesti koko perheen vapputapahtumalla tiistaina 1. toukokuuta 2018. Huvipuisto ja laitteet ovat avoinna klo 11–19.

Uuden Särkänniemen Estraadin valtaa pikkulasten suosikki Kikattava Kakkiainen, joka esiintyy ulkoilmalavalla klo 14 ja 16. Särkänniemeen on tuttuun tapaan ilmainen sisäänpääsy, joten Kikattavan Kakkiaisen esiintymistä pääsee seuraamaan maksutta. Lavan vieressä sijaitsevaan uutuusalue Taikarantaan on myös ilmainen sisäänpääsy.

Avajaispäivän ensimmäisille 500 asiakkaalle on klo 11 alkaen jaossa yllätysämpäreitä, joiden sisältä löytyy mm. Särkänniemen lipputuotteita. 10 onnekasta voittaa itselleen Särkänniemen Kesäkausarin, jolla pääsee huvittelemaan koko kesän! 50 asiakasta palkitsemme Särkänniemi-rannekkeilla, 100 Särkänniemen vapaalipuilla ja 40 Herkkuseteleillä. Lopuista ämpäreistä löytyy muita Särkänniemen ja Koiramäen eläinpuiston tuotteita. Ämpäriarvonta järjestetään Särkänniemen Estraadin edessä olevasta teltasta jonotusperiaatteella, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa. Ämpäreitä jaetaan 1 kpl/henkilö.

Vappupäivänä ovat avoinna myös Akvaario, Planetaario ja Näsinneula sekä SuperPark Särkänniemi. Vapunpäivän jälkeen Särkänniemi on avoinna la–su 5.–6.5. ja helatorstaista 10.5. alkaen päivittäin. Helatorstaina 10.5. avautuvat myös kesän 2018 uutuuslaite Keinukaruselli sekä Koiramäen eläinpuisto.

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta