Kesäkahvila Tönön avajaiset helatorstaina

Risto Räppääjä ja pullistelija
Kommentoi

Eteläpuistossa sijaitsevan Kesäranta Pop Upin virkistävä keidas, kesäkahvila TÖNÖ starttaa kolmannen kesäkautensa Helatorstaina 10.5.2018. TÖNÖn avajaiset helatorstaina 10.5.2018 ovat riemukas koko perheen tapahtuma, jossa päivä kuluu musiikin, liikkumisen ja sirkusteemaisen jammailun merkeissä. Tekemistä, kokemista ja herkkuja on tarjolla aamusta iltaan klo 10 - 20. Myös Kesärannan pelit ja rantatuolit saadaan käyttöön.

Avajaisia edeltävät tunnelmat ovat innokkaat, mutta myös hieman jännittyneet, sillä kahvilan ruoriin on hypännyt uunituore TÖNÖttäjien sukupolvi Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemian yrittäjyyden opiskelijoista.

Vuoden 2018 TÖNÖkesän kantavina teemoina toimivat rauha ja rentoutuminen kaupunkihälinän keskellä, aito ja asiakaslähtöinen palvelu, sekä vastuulliset toimintatavat. Valikoimaa on kehitetty vastaamaan erityisiä tarpeita; allergiat, erityisruokavaliot ja eettiset arvot ovat otettu erinomaisesti huomioon. TÖNÖllä aiotaan pelastaa maailma kahvikuppi kerrallaan!

Tervetuloa hörppäämään sumpit, tutustumaan uusiin kasvoihin tiskin takana ja nauttimaan kesäfiiliksestä!

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta