Ahlmanin laitumellelasku ja toripäivä

Risto Räppääjä ja pullistelija
Kommentoi

Tervetuloa iloiseen perhetapahtumaan Ahlmanin laitumellelasku- ja toripäivään lauantaina 12.5. klo 10-14! Ahlmanin suomenkarja tarjoaa vauhdikkaimman osuuden päivästä, kun lehmät kurvaavat navetasta laitumelle ennen puoltapäivää.

Huomioithan, että tilaisuus on autoton lasten turvallisuuden takia. Autolla ajo Hallilantieltä Ahlmanin mäelle on estetty tapahtuman aikana.

Toripäivässä on useita pirkanmaalaisia yrittäjiä myymässä tuotteitaan. Monipuolisesta Ahlmanin pihamaalla tarjottavasta ruokatarjonnasta vastaavat Ahlmanin henkilökunta ja opiskelijat. Tarjolla on mm. Ravintola Annan POP-UP Menu, eli pieniä maisteluannoksia poimintoina ruokalistan herkuista, hernekeittoa soppatykistä (myydään myös mukaan omaan astiaan), makkaraa, lettuja, tuoretta leipää, ompputikkareita ja muita maistuvia tarjottavia. Myös Ahlmanin Tilapuoti on avoinna tilaisuuden ajan. Maitobaarista saa haettua omaan astiaan kotiinviemiseksi suomenkarjan tuoretta raakamaitoa vaikkapa pannukakkujen tai kotona valmistettavien viilien ja jugurttien raaka-aineeksi.

Aika: lauantaina 12.5.2018 klo 10-14, lehmät pääsevät ulos klo 11
HUOM! Paikalle odotetaan runsaasti väkeä, tule siis hyvissä ajoin paikalle, jotta näet varmasti lehmien ulospääsyn.
Paikka: Ahlman, Hallilantie 24, 33820 TAMPERE

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta