Koiramäen eläinpuisto - Särkänniemi

Kommentoi

Mauri Kunnaksen kirjoihin perustuva eläinpuisto houkuttelee leikkimään. Koiramäen eläinpuistossa saa tehdä ja touhuta, leikkiä ja koskea.

Koiramäen asukkaat, kuten Fiina-emäntä, Tuomas-renki sekä lapset Elsa ja Kille, puuhailevat päivän mittaan monenlaista, ja he ottavat mielellään vieraatkin mukaan touhuihinsa.

Oletkos ennen nähnyt, kuinka minipossu auttaa aarrejahdissa? Haluaisitko tulla mukaan hakemaan munia kanalasta? Koiramäen väen lisäksi tapaat täällä lempeät villasiat Mantan ja Maurixin, touhukkaat minipossut Maisan ja Pipsan, herttaiset koiranpennut, hullunkurisen alpakkaperheen ja paljon muita eläinystäviä.

Käpälämäestä löytyy myös hurja Drakkulan linna, joka onkin hauska kiipeilyteline. Linnan edustalla voi törmätä jopa itse Kreivi Drakkulaan, joka kyydittää lapsia hurjan Merirosvolaivan kyydissä.

Liput Koiramäen eläinpuistoon sekä Elämyspaketit kokonaiseen huvittelupäivään Särkänniemessä voi ostaa Särkänniemen verkkokaupasta (edullisempi vaihtoehto) tai sisäänkäynnistä. Alle 3-vuotiaat vierailevat Koiramäessä ilmaiseksi. Koiramäki on avoinna kesän lisäksi myös ennalta ilmoitettuina aikoina talvisin.