Crazy Golf - minigolf ja curling

Kommentoi

Hupia ja lystiä kaikenikäisille pelailijoille! Crazy Golfin 16 väyläisellä minigolf-radalla pääset testaamaan taitojasi putterin varressa upeassa ympäristössä. Eri teemaiset väylät johdattavat sinut niin rock ´n´ rolliin, villiin länteen, Egyptin mystiikkaan, romuttamolle kuin supersankarienkin maailmaan.

Crazy Golfista löytyy myös 3 curling-rataa kahdessa huoneessa, joissa synteettinen jää ja oikeat curling-kivet virittävät pelaajan aitoon tunnelmaan.

Tilat ovat takuuvarma hitti myös isommalle porukalle ja voit varata ne seurueellesi illanviettoa varten! ! Mikä olisikaan ikimuistoisempi tapa viettää lasten synttäreitä kuin minigolfia pelaten maittavien naposteltavien kera? Crazy Golfissa se onnistuu!

Janon tai nälän yllättäessä apu löytyy läheltä. Crazy Golfin tiskiltä löytyy laaja valikoima erilaisia virvokkeita ja pikkupurtavaa – erityisesti popcornimme suoraan koneesta on saavuttanut supersuosion! Lisäksi perheen pienimmille, ja miksei isommillekin, herkkusuille makeat maut tarjoilee  Candy Kingin karkkibaari.