Hervannan nuorisokeskus Kupoli

Kommentoi

Hervannan nuorisokeskus Kupoli sijaitsee keskellä Hervannan sydäntä, toimintakeskuksen alakerrassa (kirjaston takapihalta sisään), toimien alueen keskusnuorisotilana. Meiltä löytyy monenlaisia harrastusmahdollisuuksia 9-17 -vuotiaille nuorille.

Nuorilla on mahdollisuus osallistua erilaisten tapahtumien, projektien ja nuorisokeskuksen toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Voit tulla tapaamaan kavereita, juomaan kupin kahvia keskustellen nuoriso-ohjaajien kanssa, pohtien elämän ihmeitä tai tule hengailemaan muuten vaan.

Tule tutustumaan milloin vain ja jos tunnet paikan omaksesi, voit lunastaa ilmaisen klubikortin ja Kupoli nuoriso-ohjaajineen on sinun käytössäsi koko vuoden! Ehtona on vain, että hyväksyt meidän reilun pelin säännöt, eli kiroilut jäävät ulko-oven taakse, kuin myös päihteet ja tupakkatuotteet, ja kaikkihan korjaavat myös omat jälkensä.

Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden nuorisokeskukset sijaitsevat eri kaupunginosissa, mutta niiden tapahtumat ja tilat ovat avoimia kaikille lapsille ja nuorille. Nuorisokeskuksista löytyy monipuolinen välineistö harrastamiseen esimerkiksi biljardipöytä, pelikoneita, lautapelejä jne.

Nuorisotilaa voi myös vuokrata käyttöösi vaikka hauskojen syntymäpäivien viettämistä varten tai omalle harrastusryhmälle. Hinnasto sivun alaidassa Tampereen kaupungin Nuorisotilojen sivulla.

Nuorisokeskus Kupoli: Lindforsinkatu 1 33720 Tampere. Puhelin 050 3850 215.