Lasten liikennepuisto Tampere

Kommentoi

Liikennepuisto tarjoaa 6–10-vuotiaille mahdollisuuden opetella liikennekäyttäytymistä ohjatusti kesäisin. Arkipyhinä sekä palkallisina vapaapäivinä puisto on suljettu. Liikennepuiston toimintaan osallistuminen on maksutonta.

Liikenneopetustuokion jälkeen lapsi pääsee opettelemaan liikennesääntöjä käytännössä polkuautoa ajamalla. Liikennepuisto on suosittu vierailukohde, joten ajovuoroa voi joutua hetken odottamaan. Odotellessa voi kulkea puistossa jalankulkijana, värittää värityskuvia tai vaikka suorittaa liikennepuiston oman ajokorttikokeen, josta saa muistoksi ajokortin.

4–6-vuotiaille tarjoamme mahdollisuuden kokeilla ajamista vanhemman kulkiessa vierellä. Tätä nuoremmat lapset voivat ajaa kolmipyörällä sille tarkoitetulla erillisellä radalla.

Ohjaajalla on aina oikeus keskeyttää lapsen ajaminen, jos siitä näyttää olevan vaaraa lapselle itselleen tai muille puiston käyttäjille. On myös hyvä huomioida, että ainoastaan alle 145 cm mittaiset lapset mahtuvat polkuautoihin.

Tampereen liikennepuisto avoinna 2018 kesällä: 6.6.–4.8. tiistaista perjantaihin klo 11–18 ja lauantaisin klo 10–16. 

Lasten liikennepuisto Tampere - info

Blogijuttuja aiheesta

+Lisää blogijuttu

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Lisännyt Samu Tuomisto.

Lasten liikennepuisto Tampere - kommentit (2)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Lasten liikennepuisto Tampere kommentti
profile-image-of-writer
Antti, yhdeksän kuukautta sitten
Kannattaa tarkistaa aukioloajat kaupungin sivuilta. 8.6. Oli viime vuoden infot täällä.
(1)
profile-image-of-writer
Reppuli, yhdeksän kuukautta sitten
Kiitos paljon vinkistä! Avoinna tieto lisätty nyt myös tekstiin. Liikennepuiston piti muuten olla alunperin remontissa 2018 kesän, mutta kaupungin suunnitelmat ovat ilmeisesti vuodella siirtyneet - ja remontti on sitten vuonna 2019.
profile-image-of-writer
Lähetä