Viheriö-mehubaari

Kommentoi

Sokoksen toisessa kerroksessa palveleva mehubaari Viheriö on rento ja hyväntuulinen levähdyspaikka, joka tarjoaa tuoreita ja terveellisiä smoothieita, mehuja ja kasvisshotteja.

– Kaikki Viheriön tuotteet ovat meidän itse kehittämiä, testaamia ja nimeämiä, kertoo Sokoksen katutason Caffe Patiota jo vuosia luotsannut Emmi Nevanpää, joka vastaa jatkossa myös Viheriön toiminnasta.

– Meiltä on jatkossa helppo hakea virkistävä välipala shoppailun lomassa tai vaikka istahtaa hetkeksi rentoutumaan kiireisen arjen keskellä.

Annokset valmistetaan vasta tilauksen jälkeen asiakkaan silmien edessä ja raaka-aineiden tuoreuden takaa yhteistyö Sokos Herkun kanssa, joka toimittaa hedelmiä, marjoja ja vihanneksia Viheriöön päivittäin.

Ravintolan lapsiystävällisyys
Lapsiperheet erittäin tervetulleita
Pienet lapset erittäin tervetulleita
Huomioimme mielellään lapsiperheitten tarpeet
Profiloidumme erittäin mielellämme kohtaamispaikkana pienten lasten kanssa liikkuville vanhemmille
Ravintolassa saa imettää lasta
Ruokapalvelut lapsille
Lasten ruokalista
Syöttötuoleja: 1
Muut palvelut lapsille
Erillinen lastenhoitohuone
Hoitopöytä vaipan vaihtoon
Lastenvaunut mahtuvat ravintolaan esteettömästi sisälle
Viheriöllä, Tampereen Sokoksen 2-kerrroksessa, valmistetaan tilauksesta mehuja ja smoothieita. Mehut tehdään kokonaisista tuoreista hedelmistä ja kotimaisista pakastemarjoista, täysin ilman sokeria. Lapsille teemme haluttaessa puolikkaan annoksen Soma-nallen omaan lasiin. Terveellistä, hyvää ja maistuvaa. Sokoksella on myös laadukkaat suuret lastenhoitotilat, sekä tilavat hissit. Tervetuloa käymään!

Viheriö-mehubaari - info

www

Blogijuttuja aiheesta

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Lisännyt Samu Tuomisto.