Ravintola Poro

Kommentoi

Poron lounas, brunssi ja peijakaiset tarjoavat seisovasta pöydästä monipuoliset usean ruokalajin makuelämykset. Erittäin lapsiystävällinen hinnoittelu: Euro per ikävuosi 12 vuoteen saakka. 

"Haluamme lapsiystävällisellä hinnoittelullamme mahdollistaa ravintolassa syömisen perheille paremmin. Toivomme vanhempien samalla opettavan lapsilleen, että otetaan omalle lautaselle se, mikä jaksetaan/syödään. Aina voi hakea lisää", Ravintola Poro.

Kaupungin sydämessä sijaitseva Ravintola Poro tarjoaa komeiden koskimaisemien lisäksi erinomaiset puitteet ruokailuun, juhliin ja kokouksiin. Poron 200-paikkaiselta kattoterassilta avautuu upea näkymä Tammerkosken ja Ratinan suvannon maisemiin. Kesäisin terassilla on pöytiintarjoilu. 

Ravintolan tiloissa on mahdollisuus järjestää jopa 400 hengen tilaisuuksia. Laadukas esitystekniikka ja äänentoisto mahdollistavat tilojen joustavan käytön monenlaisissa tilaisuuksissa, aina pienemmistä kokouksista suuriin luentoihin tai esityksiin. Pienemmille ryhmille sopii esimerkiksi Porokabinetti. Käytössä ovat sopimuksesta myös näköalalliset saunatilat.
 

Ravintolan lapsiystävällisyys
Lapsiperheet erittäin tervetulleita
Pienet lapset erittäin tervetulleita
Huomioimme mielellään lapsiperheitten tarpeet
Profiloidumme erittäin mielellämme kohtaamispaikkana pienten lasten kanssa liikkuville vanhemmille
Ravintolassa saa imettää lasta
Ruokapalvelut lapsille
Lastenruuan lämmitysmahdollisuus itse tai pyynnöstä (oma purkkiruoka / tuttipullo lämpimäksi)
Ruokailuvälineet lapsille (lastenmalliset haarukat ja veitset)
Syöttötuoleja: 4
Muut palvelut lapsille
Oikea lasten WC-istuin
Lastenvaunut mahtuvat ravintolaan esteettömästi sisälle
Lounas, brunssi ja peijakaset aina seisovasta pöydästä, jolla erittäin lapsiystävällinen hinnoittelu: Euro per ikävuosi 12 vuoteen saakka. Toivomme vanhempien opettavan samalla lapsilleen, että otetaan se, mikä jaksetaan syödä. Aina voi hakea lisää.

Ravintola Poro - info

www

Blogijuttuja aiheesta

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Lisännyt Samu Tuomisto.