Ravintola Henriks

Kommentoi

Laadukkaista raaka-aineista rakennettua maukasta ruokaa ja rentoa tunnelmaa. Henriks on pieni ja trendikäs, tunnelmallinen ravintola Tampereen keskustassa.

Keittiömme käyttää vain parhaita raaka-aineita sesongin mukaan, ja kaikki valmistetaan alusta loppuun itse. Yhteistyötä tehdään paljon pienten lähituottajien ja Tampereen Kauppahallin kanssa.

Salin tyylikäs ja lämmin ilmapiiri luo tunnelmaa ja avaa aistit herkullisille mauille. Ravintola on toiminut vuodesta 1986 saakka persoonallisessa uusrenesanssitalossa. Henriksissä kohtaa uusi ja vanha, uudet trendit ja nuorekas henkilökunta yhdistettynä klassiseen miljööhön ja aitoihin makuihin. Tästä myös juontuu sloganimme – Rennon tyylikkäästi.

Meille voit poiketa pienelle suolaiselle ja makealle tai lasilliselle yhtä hyvin kuin nauttia pitkän menun erinomaisten viinien kera. Laadukkaat viinit ja kotimaisten pienpanimoiden oluet täydentävät makuelämyksen. Sijainti aivan Tampereen Työväen Teatterin läheisyydessä on omiaan herkullisen menun nauttimiselle ennen tai jälkeen teatteriesityksen.

Olet aina sydämellisesti tervetullut!

Ravintolan lapsiystävällisyys
Pienet lapset erittäin tervetulleita
Huomioimme mielellään lapsiperheitten tarpeet
Ruokapalvelut lapsille
Lastenruuan lämmitysmahdollisuus itse tai pyynnöstä (oma purkkiruoka / tuttipullo lämpimäksi)
Ruokailuvälineet lapsille (lastenmalliset haarukat ja veitset)
Syöttötuoleja: 3
Muut palvelut lapsille
Tekemistä lapsille (lapsille esim. lasten kirjoja, värityslehtiä, leluja)
Lasten potta tai WC-istuimen supistaja
Lastenvaunut mahtuvat ravintolaan esteettömästi sisälle
Meille voi tulla maistattamaan lapsille uusia makuja jos nakit ja ranskalaiset on jo koettu. Lasta saa imettää ravintolassa ainoastaan sille osoitetulla alueella.

Ravintola Henriks - info

www

Blogijuttuja aiheesta

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Lisännyt Samu Tuomisto.