Kissakahvila Purnauskis

Kommentoi

Purnauskis on Suomen ensimmäinen kissakahvila, jossa pääset nauttimaan kahvilan vakituisten kissojen rapsuttelusta ja laadukkaista kahvilatuotteista. Tunnelmallinen kahvila on sisustettu kissojen hyvinvointia ajatellen unohtamatta kuitenkaan Sinun viihtyvyyttä. Kaikille aisteille suunnattu audiovisuaallinen taidekokonaisuus yhdistettynä pörheisiin kissoihin on kokemus, jota et hevillä unohda ja jonka vuoksi kannattaa matkata pidemmältäkin.

"Kissakahvila on oiva kohtaamispaikka varsinkin eläinrakkaille lapsiperheille. Henkilökuntamme ohjeistaa mielellään lapsia kissojen kanssa leikkimiseen ja kertoo kissojen elämästä ja tavoista. Lapset saavat myös halutessaan antaa herkkuja kissoille." - Kissakahvila Purnauskis.

Tarjoamamme ensiluokkaiset ruoat: maittavat kakut ja muut herkut sekä isoon ja pieneen suolaisennälkään soveltuvat, usein kissa-aiheisesti koristellut tuotteet valmistamme itse puhtaista ja tuoreista raaka-aineista, suosien lähellä tuotettua ja luomu raaka-aineita.

Kahvilastamme saat myös perinteisen pannukahvin lisäksi ensiluokkaista teetä, espressopohjaisia maitokahveja sekä kahvimaailman erikoisuutta, Gayon vuoristossa vapaana elävien sivettikisujen tuotoksista valmistettua Kopi Luwak -sivettikissakahvia, jota tuomme itse maahan. Myös erilaiset kylmät virvokkeet kuuluvat valikoimiimme.

Haluamme mahdollistaa kissakahvilakokemuksen myös allergikoille ja Purnauskiksesta löytyy monenlaista ilmanpuhdistustekniikkaa. Jokainen allergikko tuntee kuitenkin itsensä parhaiten ja asioi omalla vastuullaan. Kerromme mielellämme aiheesta lisää paikan päälla ja esimerkiksi sähköpostitse.

Kaikki asiat, sisustusta myöten, on järjestetty kissalähtöisesti. Purnauskiksesta löydät erikoisia ja ennakkoluulottomiakin toteutustapoja, toki perinteisten rinnalla, kissojen lajityypillisen käyttäytymisen tukemiseksi. Tarpeen vaatiessa kisut pääsevät vaikkapa luonnonpuita pitkin yläilmoihin chillaamaan ilman ihmisen huomiota.

Purnauskis tekee yhteistyötä muun muassa Kissojen suojelu Kisu Ry:n kanssa hädänalaisten kissojen auttamiseksi ja löytökissoille uusien pysyvien kotien löytämiseksi. Myös suomalainen Kaikkien Kissojen Herkuttaja PrimaCat kuuluu ihaniin yhteistyökumppaneihimme, ja pitää kisujemme mahat täysinä.

Kissojen hyvinvoinnin ja paikkojen rajallisuuden vuoksi kissakahvilaan on pääsymaksu 5 € / kissanrapsuttelija.

Purrr ja nauskis! Nähdään kissakahvilassa!

Ravintolan lapsiystävällisyys
Lapsiperheet erittäin tervetulleita
Pienet lapset erittäin tervetulleita
Huomioimme mielellään lapsiperheitten tarpeet
Profiloidumme erittäin mielellämme kohtaamispaikkana pienten lasten kanssa liikkuville vanhemmille
Ravintolassa saa imettää lasta
Ruokapalvelut lapsille
Pyynnöstä annoksia lapsille asiakkaan toiveiden mukaisesti
Lastenruuan lämmitysmahdollisuus itse tai pyynnöstä (oma purkkiruoka / tuttipullo lämpimäksi)
Syöttötuoleja: 1
Muut palvelut lapsille
Tekemistä lapsille (lapsille esim. lasten kirjoja, värityslehtiä, leluja)
Lasten potta tai WC-istuimen supistaja
Lastenvaunut mahtuvat ravintolaan esteettömästi sisälle
Kissakahvila on oiva kohtaamispaikka varsinkin eläinrakkaille lapsiperheille. Henkilökuntamme ohjeistaa mielellään lapsia kissojen kanssa leikkimiseen ja kertoo kissojen elämästä ja tavoista. Lapset saavat myös halutessaan antaa herkkuja kissoille. Ruokalistaltamme löytyy herkkuja niin pieneen kuin suureenkin nälkään ja lasten touhutessa kissojen kanssa vanhemmat voivat nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Kahvilan sisäänpääsymaksu (kissojen hoidon ylläpitämiseen) on 5e ja tämä veloitetaan kaikilta asiakkailta.

Kissakahvila Purnauskis - info

www

Blogijuttuja aiheesta

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Lisännyt Samu Tuomisto.

Kissakahvila Purnauskis - kommentit (0)