Irti maasta - Tampere

Kommentoi

Tampereen erikoisuutena on interaktiivinen boulderseinä, jossa kiipeilijä pääsee kokeilemaan kykyjään lepakkojahdissa, tai testaaman taitojaan erilaisissa labyrinteissä. Keskuksesta löytyy 14 erilaista seinää ja yhteensä 19 nousua.

Tampereella korkeimmat seinät ovat yli yhdeksän metriä korkeita, eli kiipeilijä pääsee kokeilemaan miltä tuntuu tarkastella ostoskeskusta lintuperspektiivistä.

Irti Maasta -keskus on vaivaton paikka viettää huimaavat synttärit seinillä kiipeillen ja juhlatilojen antimista nauttien. Seinämme on suunniteltu siten, että kaikille löytyy varmasti tekemistä kiipeilyalueelta, olit sitten aloittelija tai konkari. Koulutetut työntekijämme huolehtivat kiipeilijöiden turvallisuudesta, ja neuvovat ja tsemppaavat juhlijoita koko kiipeilyn ajan.

Konseptimme tarjoaa laajalle kohderyhmälle (lapset, aikuiset, seniorit) houkuttelevia, hauskoja ja liikunnallisia tekemisen muotoja. Tarjoamamme palvelut parantavat asiakastyytyväisyyttä, pidentävät keskiviipymää ja tämän myötä myös kasvattavat keskiostosta. Meillä ryhmän kiipeilijät voivat olla 5-, 15-, tai 75-vuotiaita – ja silti kaikki voivat halutessaan kisata toisiaan vastaan.

Irti maasta - Tampere - info

www

Blogijuttuja aiheesta

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Lisännyt Samu Tuomisto.