Hahtuvahullu Helmi oma toive kestovaippa

Kommentoi

Taskuvaippa, AIO, YöAIO, Sisätasku tai Sisävaippa - ja itse valittavat kuosit ja pinnat. Vanhat tutut vaippamallit ovat saaneet uuden ilmeen!

Reisikuminauhojen tilalla on nyt kanttinauha, joka pitää ohivuodot kuminauhaa paremmin. Myös vastasyntyneellä. Vaippa on myös haarasta entistä leveämpi, jolloin se asettuu lapsen päälle kuten vuotosuojallinen vaippa. Tämän vaipan myös isi mahtuu täyttämään.

Vaippaa saa kaikissa variaatioissa; taskut, aiot, sisätäytöt, sisävaipat ja yövaipat.

Tasku- ja aio-vaipat on valmistettu notkeasta ja hengittävästä br pul-kankaasta. Sisäkankaina coolmax tai joustofrotee. Imumateriaaleina on valittavana bambufleece, bambujoustofrotee tai microkuitufrotee

Taskuvaippaan tarvitset lisäksi imuosan.

AIO eli all-in-one-vaipassa on kaikki mitä kestovaippaan tarvitset.
- Imua aio-vaipasta löytyy 2 kerrosta tiiman muotoista imua kiinteänä ja 3 kerrosta tuplapitkässä läpässä, joka kiinnitetään vaipan sisään nepeillä. Yhteensä siis 8 kerrosta.
- Yö AIO sisältää 2 kerrosta tiiman muotoista imua kiinteänä ja 2kpl 3 kerroksiia läppiä, jotka kiinnitetään nepeillä vaipan sisälle. Toinen läppä on tupla pitkä. Imua yhteensä siis 11krs.

Sisävaippojen materiaaleina käytettään joustofroteeta. Imumateriaalina on bambufleece, bambujoustofrotee tai microkuitufrotee. Sisäkankaana coolmax tai joustofrotee.
Sisätayttövaippa ei sisällä imua. Sisävaippa sisältää 2 kerrosta tiiman muotoista imua kiinteänä ja 3 kerrosta pitkässä läpässä, joka kiinnitetään vaipan sisään nepeillä.

Tarvittaessa imut voi irroittaa nepeistä, jotta imut voi sijoittaa paremmin sinne missä imua eniten tarvitaan.

Helmi-one size-vaipoissa on uusi ennen näkemätön ja nerokas säätösysteemi, josta saamme kiittää Neppulan Suvia.
Vaipan sisällä on neppinauha, jossa on 4 säätöastetta. Nepit kiinnitetään vaipan haarassa oleviin vastaneppeihin. Ylimääräinen kangas taitetaan tarranauhan tai neppien alle.

Muuten one size-vaipat vastaa rakenteeltaan tuttuja Hahtuvahullun Helmi-vaippoja.

Lisäominaisuuksina valittava tukikangas (puuvillasingle) tulee vaipassa ulkokankaan puolelle ja kiinteä imu kiinni sisäkankaaseen.

Vaippoja voi muokata myös asiakkaan toiveiden mukaan.

Koot:
NB 2-4kg
S 4-9kg
M 5-12kg
P 6-15kg
L 8-18kg
XL 15kg>One size 3-14kg

Blogijuttuja aiheesta

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Hahtuvahullu Helmi oma toive kestovaippa - linkit

www

Lisännyt Samu Tuomisto.

Hahtuvahullu Helmi oma toive kestovaippa - kommentit (0)