Anna lapsesi pukea sinut -päivä perjantaina

Risto Räppääjä ja pullistelija

Lapsilla on mahtava mielikuvitus. Meillä aikuisilla se on rajoittuneempi johtuen kaiken maailman säännöistä, mitä olemme mieleemme rakentaneet. Annetaan edes yhden päivän aikana lapsen mielikuvituksen päästä valloilleen ja sallitaan heidän pukea meidät haluamallaan tavalla.

Homma toimii seuraavasti:

Pyydä lastasi valitsemaan vaatteet, joihin pukeudut yhden päivän ajaksi. Näytät hänelle vaatekaapit mistä materiaalia löytyy. Ja kyllä, ne karvahatut ja uimakamppeet myös. Sitten kiität häntä loistavasta valinnasta ja lähdet töihin/kouluun/jonnekin ihmisten ilmoille.

Tapahtuma järjestetään huvin ja kannatuksen vuoksi, eikä siinä liiku raha.

Muistathan, että lapsi voi olla "lainattu" tai vaikka lapsenlapsi. Pääasia, että joku sinua pienempi valitsee päivän vaatteesi.

(Ole ystävällinen ja jaa tapahtuma, jotta siitä saadaan mahdollisimman iso)

Muiden maiden tapahtumat toivotaan järjestettävän samalle päivälle. Anna lapsesi pukea sinut -päivä (Let your kid dress you Day) järjestetään kaksi kertaa vuodessa - huhtikuussa ja marraskuussa. Perjantaisin ja n. puolivälissä kuuta. Marraskuussa Lapsen oikeuksien päivää lähin perjantai. Jos haluat järjestää tapahtuman omaan asuinmaahasi, perusta ensin yhteisö ja tee sillä tapahtuma, jonne kutsut väkeä. Voit kääntää tämän tekstin tapahtuman tietoihin kohdemaan kielelle. Olisi ystävällistä jos mainitset myös tapahtuman keksijän. :)

Katso Viron esimerkki: https://www.facebook.com/laslapsriietabsind/

Järjestäjä ja idean isä Lauri Salovaara - 0405268205 - lauri@laurisalovaara.com - www.laurisalovaara.com

#annalapsesipukeasinut
#annalapsesipukeasinutpäivä
#letyourkiddressyou
#letyourkiddressyouday

Lisätietoja: Facebook tapahtuma

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta

Teemat