Kolikot parkkimittariin tai juoma-karkki-automaattiin

Kommentoi

Parkkimittariin (tai vaikka juoma/karkki/tms. automaatteihin) sopivia kolikkoja mukaan synnytyssairaalaan.

Synnytysosastolle rientäessä väliaikaisen parkkipaikan löytäminen nopeasti voi olla tosi tärkeää. Kolikoilla saa parkkiautomaatista lipun mutkattomasti ja nopeasti maksettua. Maksukortilla maksaessa parkkiautomaatit eivät välillä lue korttia kuin vasta useamman yrityksen jälkeen tai eivät lainkaan.

Blogijuttuja aiheesta

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Kolikot parkkimittariin tai juoma-karkki-automaattiin - linkit

Lisännyt Samu.

Kolikot parkkimittariin tai juoma-karkki-automaattiin - kommentit (2)

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Kolikot parkkimittariin tai juoma-karkki-automaattiin kommentti
profile-image-of-writer
Jani, neljä vuotta sitten
Eikö sairaaloissa ole mitään pitempiaikaista parkkipaikkaa, johon ei tarvitsisi jatkuvasti muistaa työntää kolikoita? Itelle toi on kyllä viimeinen juttu josta haluaisi ottaa lisästressiä muutenkin niin hermostuttavan tilanteen edessä.
(1)
profile-image-of-writer
Samu, neljä vuotta sitten
Joo, tonne tullessa vaan etsi ensin ihan vaan väliaikaisparkkia. Kun saavuttiin supistellen synnytysosastolle, olisi mielellään parkkerannut väliaikaisesti ihan oven viereen. Synnytysosaston oven vieressä löytyykin tarkoitukseen kaksi ilmaista 30 min-väliaikaisparkkia, mutta molemmat tietysti täynnä. Yksi auto oli lisäksi laittomasti parkkeerattu jatkoksi ambulansseille varattuun parkkitilaan - ja sillä oli jo sakkolappu ikkunassa.

No tiputin sitten supistelevan äidin odottamaan synnytysosaston ovelle, ja löysin onneksi mittaripaikan ihan läheltä. Parkkilippuautomaattihan ei tietysti sitten suostunut korttia lukemaan, vaikka kuinka yritti pyyhkäistä sirua puhtaammaksi... Ei muuten ihan ensimmäinen kerta. Noi mukaan varatut kolikot kyllä pelasti tilanteen - säästi aikaa, rahaa ja "ärräpäitä". Kahdella 2euron kolikolla sai perjantaina parkkiajan maksettua viikonlopun yli maanantaiaamuun asti ja pääsi nopeesti mukaan synnytysosastolle.

Pitkäaikaisparkki olisi löytynyt vähän pidemmältä. Jos ei olisi ollut viikonloppu, niin olisi varmasti siirtänyt mittaripaikasta sitten sisääntulon jälkeen sinne.
(2)
profile-image-of-writer
Lähetä