Synnytys

Kysy vinkkejä aiheesta synnytys, kommentoi tai kerro omista onnistuneista valinnoistasi.

profile-image-of-writer
Lähetä
Kommentoitavan tavaran
Kolikot parkkimittariin tai juoma-karkki-automaattiin
profile-image-of-writer
Jani · neljä vuotta sitten
Eikö sairaaloissa ole mitään pitempiaikaista parkkipaikkaa, johon ei tarvitsisi jatkuvasti muistaa työntää kolikoita? Itelle toi on kyllä viimeinen juttu josta haluaisi ottaa lisästressiä muutenkin niin hermostuttavan tilanteen edessä.
| Kommentoi
profile-image-of-writer
Samu · neljä vuotta sitten
Joo, tonne tullessa vaan etsi ensin ihan vaan väliaikaisparkkia. Kun saavuttiin supistellen synnytysosastolle, olisi mielellään parkkerannut väliaikaisesti ihan oven viereen. Synnytysosaston oven vieressä löytyykin tarkoitukseen kaksi ilmaista 30 min-väliaikaisparkkia, mutta molemmat tietysti täynnä. Yksi auto oli lisäksi laittomasti parkkeerattu jatkoksi ambulansseille varattuun parkkitilaan - ja sillä oli jo sakkolappu ikkunassa.

No tiputin sitten supistelevan äidin odottamaan synnytysosaston ovelle, ja löysin onneksi mittaripaikan ihan läheltä. Parkkilippuautomaattihan ei tietysti sitten suostunut korttia lukemaan, vaikka kuinka yritti pyyhkäistä sirua puhtaammaksi... Ei muuten ihan ensimmäinen kerta. Noi mukaan varatut kolikot kyllä pelasti tilanteen - säästi aikaa, rahaa ja "ärräpäitä". Kahdella 2euron kolikolla sai perjantaina parkkiajan maksettua viikonlopun yli maanantaiaamuun asti ja pääsi nopeesti mukaan synnytysosastolle.

Pitkäaikaisparkki olisi löytynyt vähän pidemmältä. Jos ei olisi ollut viikonloppu, niin olisi varmasti siirtänyt mittaripaikasta sitten sisääntulon jälkeen sinne.
(2)
profile-image-of-writer
Lähetä