Nukketeatteri Annos

Kommentoi

Nukketeatteri-ANNOS on kiertävä teatteri, jonka esityksissä korostuvat visuaalisuus ja miiminen liikeilmaisu. Teatteriryhmän esiintyjät - Oswald Basten sekä Anna Louhelainen - ovat valmistuneet nukketeatteritaiteilijoiksi Turun taideakatemiasta vuonna 2005.

Lisäoppia on hankittu myöhemmin Espanjasta "Eric de Bont´s Clown School"-klovnikoulusta, jossa ryhmän jäsenet opiskelivat syksyllä 2012. Nukketeatteri-ANNOS esiintyy eri puolilla Suomea kulttuuritaloissa, kirjastoissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Ryhmän esitykset ovat olleet edustettuina monilla maamme lastenteatterifestivaaleilla. Nukketeatteri-ANNOS -ryhmän näytelmissä yhdistyvät klovnerian ja nukketeatterin ilmaisukeinot. Hyödynnämme monia erilaisia nukketeatteritekniikoita - erityispiirteenämme ovat japanilaiseen perinteeseen pohjautuvat Bunraku-nuket, joilla on liikkuvat silmät sekä avautuva suu!

Nukketeatteri-ANNOS on useissa projekteissaan tehnyt yhteistyötä myös muusikko Olli Attilan kanssa. Nukketeatteri-ANNOS -teatterin tavoitteena on toteuttaa moneen paikkaan sopivia ja taiteellisesti korkeatasoisia kiertue-esityksiä. Haluamme saapua sinne, missä yleisö on - ja tuoda helpotusta kulttuurinnälkään! Saisiko siis olla pieni, mutta maittava annos teatteria?

Blogijuttuja aiheesta

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Nukketeatteri Annos - linkit

www

Lisännyt Samu Tuomisto.

Nukketeatteri Annos - kommentit (0)