Ketara-katossänky (200cm)

Kommentoi

Ketara muuttuu lapsen tarpeiden mukaisesti leikki-iästä aina teini-ikään asti. Sopivilla värivalinnoilla kaksi metrinen Ketara-katossänky sopii vaikka teini-ikäiselle. Yhtä hyvin Ketaran voi ostaa lisäturvalaidan kanssa pitkäaikaiseksi sängyksi pikkulapselle. Ketaran katos ja korkeat laidat luovat mielenkiintoisen tilan lapselle. Lisäksi katoksen suojassa on turvallista nukkua.

Kun lapsi kasvaa tai kaipaa vaihtelua, voi sängyn kääntää toisinpäin parvisängyksi. Parvisängystä saa helposti myös kerrossängyn yhdistämällä sen Korento-lastensänkyyn. Tällöin pikkulapsivaiheessa sisarukset voivat nukkua samassa huoneessa, mutta myöhemmin sängyt voidaan tarvittaessa jakaa kahdeksi erilliseksi sängyksi vaikka lasten omiin huoneisiin.

200 cm Ketara-sängyn voi pienentää tarvittaessa uudella vaakapalkilla 160 senttimetriin. Myös parvisänkyyn saa tarvittaessa lyhyemmän turvakaiteen.

Materiaalina Ketarassa käytetään koivuvaneria. Pinnoitteissa käytämme lapsille turvallisia tuotteita.

Mitat:
L 86 x K 155 x P 209 cm
Patjakoko 80×200 cm
Sängyn alle jäävä tila on 110 cm korkea

Ei sisällä patjaa. Sänky toimitetaan osissa, päädyt on kasattu valmiiksi, laidat ja pohjasäleikkö kiinnitettävä erikseen.

Valmistaja: LumoKids.

Blogijuttuja aiheesta

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Ketara-katossänky (200cm) - linkit

www

Lisännyt Samu Tuomisto.

Ketara-katossänky (200cm) - kommentit (0)