Ainu MAM Start silikonitutti

Kommentoi

Tutti on kätevä viihdyke vauvalle. Isäkin voi helpommin nukuttaa pientä vauvaa, jos vauvalle kelpaa tutti nännin korvikkeena.

Ainu MAM Start silikonitutti 0-2kk on anatominen, symmetrinen huvitutti vastasyntyneille ja keskosille. Tutin imuosa on silkin pehmeää silikonia ja se on pieni ja kevyt.

Tutti on kehitetty nimenomaan vastasyntyneille ja keskosille. Koska imuosan materiaali ei ole liukas, tutti pysyy paremmin vauvan suussa kuin tavallinen silikonitutti. Kilpiosa on pienen pieni ja sen suuret ilmareiät antavat ilman kiertää, mikä estää syljen ärsytyksen vauvan herkällä iholla.

Ainu MAM säilytyskotelo on kätevä niin sterilointia kuin kahden tutin kuljetustakin varten. Lisää vain vesi, laita tutti tai tutit koteloon ja kotelo mikroaaltouuniin. Mikrosterilointiohjeet löydät pakkauksesta.

Tarkista tutin kunto ennen jokaista käyttökertaa. VEDÄ huvituttia joka suuntaan varmistaaksesi sen turvallisuuden. Hävitä tutti heti kun ensimmäiset merkit vaurioista tai huonokuntoisuudesta ilmenevät. Vaihda tutti uuteen 1-2 kuukauden välein, turvallisuus- ja hygieniasyistä.

Suomalainen Ainu-tuotteita on valmistettu jo 60-luvulta lähtien - aluksi Infa-nimellä ja 1999 lähtien Ainu-tuotemerkkinä.

Blogijuttuja aiheesta

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Ainu MAM Start silikonitutti - linkit

www

Lisännyt Samu Tuomisto.

Ainu MAM Start silikonitutti - kommentit (0)