Reppulin tuotearvontojen säännöt

Arvonnat

Arvontoihin osallistuminen edellyttää Reppuli-palveluun rekisteröitymistä.

 • Arvonnat kaikkien palvelussa vinkkinsä antaneiden, tykkääjien ja kommentoineiden kesken: Kun arvonnalle ilmoitettu määräaika päättyy tai ilmoitettu osallistumismäärä saavutetaan, arvotaan yksi palkintotuote kaikkien osallistuneiden kesken.
 • Arvonnat kaikkien äänestyskilpailuun osallistuneiden kesken: Kun arvonnalle ilmoitettu määräaika päättyy tai äänestyskilpailussa ilmoitettu osallistumismäärä saavutetaan, arvotaan yksi palkintotuote kaikkien osallistuneiden kesken.
 • Voita mistä tykkäät -tuotearvonta tykkääjien kesken: Kun arvottavalle tuotteelle ilmoitettu tykkäysmäärä täyttyy, arvotaan yksi tuote kaikkien tuotteesta tykänneiden kesken. Esimerkki: Jos tuotearvonnan aloittamisen rajaksi on määritetty sata, arvotaan yksi tuote sadan ensimmäisen tykkääjän kesken.

Yksittäisten arvontojen säännöt voivat poiketa näistä säännöistä.

Voittajat

 • Voittajien käyttäjätunnukset, nimet ja asuinpaikat voidaan julkaista kilpailun järjestäjien nettipalveluissa ja muissa valituissa medioissa kuten Facebook-sivuilla.
 • Voittajille ilmoitetaan voitostaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, tai voittaja ei ilmoita yhteystietoja järjestäjälle, tai hän ei muuten ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta seitsemän (7) vuorokauden kuluessa voitostaan kertovan sähköpostiviestin lähettämisestä oikeus palkintoon evätään ja järjestäjällä on oikeus käyttää tätä palkintoa haluamallaan tavalla (esim. uudessa arvonnassa).
 • Palkinto tulee lunastaa yhden (1) kuukauden sisällä arvonnan järjestämisestä. Mikäli palkintotuotetta ei ole enää palkinnon lunastamishetkellä saatavilla, tuotekilpailun järjestänyt yritys pidättää oikeuden vaihtaa palkinnon toiseksi palkintotuotetta vastaavaksi tuotteeksi.
 • Palkinto toimitetaan kotimaahan, kotimaan pakettiautomaattiin tai se on noudettavissa tuotekilpailun järjestäneen yrityksen toimipisteestä.
 • Palkinnon toimittamisen jälkeen voittajia voidaan pyytää kertomaan voittamistaan tuotteista käyttökokemuksia Reppuliin.

Järjestäjä

 • Tuotearvonnat järjestetään yhteistyössä tuotekilpailun järjestävän asiakasyrityksen. Palkinnot tarjoaa ja toimittaa asiakasyritys, tuotearvonnan toteuttaa Reppuli.

Käyttäjien lisäämät tuotteet

 • Palvelun käyttäjä voi lisätä omia tuotevinkkejään palveluun. Reppuli rohkaisee pienten lasten vanhempia vinkkaamaan muille oivallisiksi osoittautuneista ja haluamistaan tuotteista.
 • Jos käyttäjän lisäämästä tuotteesta tykätään palvelussa yli sata kertaa, otamme yhteyttä tuotetta edustavaan yritykseen ja teemme parhaamme tuodaksemme tuotteen arvottavaksi kaikkien siitä tykkäävien kesken.

Lue myös Yleiset säännöt


Yleiset säännöt

Kaikkien Reppuli.com-verkkopalvelun (palvelu) käyttäjien on noudatettava näitä sääntöjä hyväksymiensä Käyttöehtojen lisäksi. Sääntöjen rikkominen voi johtaa käyttäjän tunnuksen tai hänen lisäämänsä sisällön poistamiseen Reppuli.com-palvelusta.

Nimimerkki ja käyttäjätiedot

Kuka tahansa voi lukea Reppuli.com-palvelun sisältöjä. Sisältöjen luominen (tuotteista tykkääminen, kommentointi sekä tuotteiden lisääminen) edellyttää palveluun rekisteröitymistä ja kirjautumista sisään palveluun.

Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjä luo itselleen nimimerkin. Valittu nimimerkki näkyy kaikissa rekisteröitymisen takana olevissa yhteyksissä, joissa henkilö palvelussa esiintyy. Jos käyttäjä haluaa esiintyä omalla nimellään, omaksi nimimerkiksi voi valita myös oman nimensä. Toisen nimellä esiintyminen on palvelussa kielletty.

Rekisteröitymisen yhteydessä annettuja käyttäjätietoja käsitellään luottamuksellisesti. Lisätietoja rekisteröitymisestä ja rekisteröitymisen yhteydessä annettujen tietojen käytöstä löydät Tietosuojaselosteesta.

Käyttäjän sisällöt

Käyttäjä voi lisätä palveluun omia tuotteita. Palveluun lisätyille tuotteille on valittava niitä kuvaavat teemat, jotta ne olisivat miellekkäästi muiden käyttäjien selailtavissa ja löydettävissä.

Palveluun lisättäville tuotteille on annettava niitä selvästi kuvaava otsikko. Otsikossa ei saa lukea "myydään", "vaihdetaan", "lahjoitetaan" tai "ostetaan". Tuotetta hyvin kuvaava otsikko ja kuvausteksti helpottavat niiden löydettävyyttä. Tuotteiden tai kommenttien tekstikenttien teksti ei saa sisältää pelkkää linkkiä toiselle sivustolle, vaan tekstien on sisällettävä myös muuta asiayhteyteen ja muille käyttäjille merkityksellistä sisältöä. Tekstien kopioiminen toisten tuotteista tai muista sisällöistä ilman lupaa on kiellettyä.

Vastuu sisällöstä

Jokainen palveluun sisältöä tuottava ja sen keskusteluihin osallistuva henkilö on itse vastuussa kirjoitustensa, kuviensa tai muun lähettämänsä materiaalin sisällöstä ja siitä, että ne ovat lakien ja hyvien tapojen mukaisia. Käyttäjä voi joutua lähettämänsä sisällön johdosta oikeudelliseen vastuuseen esimerkiksi rikoslain, tietosuojanlainsäädännön tai tekijänoikeuksia koskevien lakien perusteella.

Reppuli.com palvelua kehittävä ja ylläpitävä Sagaboost Oy ei ota minkäänlaista vastuuta käyttäjien palveluun lisäämästä sisällöstä, palvelun ulkopuolisille sivustoille vievistä linkeistä eikä linkkien takana olevien aineistojen sisällöistä tai niiden aiheuttamista seurauksista.

Sisällön poistaminen

Käyttäjät sitoutuvat olemaan käyttämättä palvelua sellaisen sisällön lähettämiseen, joka on halventavaa, loukkaavaa, vihamielistä, uhkaavaa, roskapostia tai roskapostin kaltaista, sisältää mainontaa, muiden henkilökohtaisia tietoja, rikkoo tekijänoikeuksia, rohkaisee laittomaan toimintaan tai rikkoo muutoin mitään lakeja.

Sagaboost Oy poistaa sivustolta rikoslain vastaiset sisällöt. Sagaboost Oy voi lisäksi muokata tai poistaa Reppuli.com-palvelusta hyvän tavan vastaisuuksia sisältäviä sisältöjä sekä palvelukonseptin tai järjestelmän toiminnallisuutta haittaavia sisältöjä.

Jos huomaat näitä sääntöjä rikottavan, voit ilmoittaa siitä kommenttien ”Ilmoita sopimattomasta sisällöstä”-toiminnolla tai ottamalla yhteyttä Reppuli.com-palvelun ylläpitoon.