Imetystuki-ilta Porvoossa

Risto Räppääjä ja pullistelija

Porvoon imetystukiryhmän huhtikuun tapaaminen torstaina 12.4.2018 klo 17-19 Perhepaikka Familin tiloissa Gammelbackan monitoimitalossa (osoite: Keskusaukio 1). Sisäänkäynti Familin uusiin tiloihin sijaitsee monitoimitalon eteläpäädyssä (entiset Kartanoniityn päiväkodin tilat) eli kirjaston ovesta vielä vähän eteenpäin, roskisten luota vasemmalle ja sieltä aidatun pihan kautta sisään.

Turvallisuussyistä ulko-ovi pidetään lukittuna koko tapahtuman ajan, sillä ruokailu- ja leikkitiloista ei ole suoraa näköyhteyttä ulko-ovelle. Soita ovikelloa tullessasi niin tulemme avaamaan. Ulko-oven viereinen soittokello kuuluu hyvin kaikkiin huoneisiin.

Tervetuloa kaikki imettävät tai odottavat äidit ja muutkin aiheesta kiinnostuneet! Kaikesta imetykseen liittyvästä voidaan keskustella ryhmässä, tai voi pyytää tukiäitiä sivummalle. Etusijalla ovat aina kävijöiden ajankohtaiset kysymykset ja toiveet! Keskustelu on vapaamuotoista ja jokainen voi osallistua halunsa mukaan. Tule jakamaan imetyksen ilot ja surut, etsimään yhdessä ratkaisuja pulmatilanteisiin, antamaan ja saamaan tietoa ja tukea!

Perheen muutkin kuin imetettävät lapset ovat myös tervetulleita tapaamiseen. Lapsille on hyvin leikkitilaa ja leluja. Tarjolla on myös kahvia, teetä ja pientä syötävää.

Lisätietoja: Facebook tapahtuma

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta