Reipin tila

Kommentoi

Reipin tila sijaitsee Pirkanmaan ytimessä Pirkkalassa luonnonkauniissa perinnemaisemassa Pyhäjärven välittömässä läheisyydessä. Reipissä voit tehdä aikamatkan pirkkalalaiseen paikallishistoriaan ja elävään maaseutu­kulttuuriin ja kotieläinpihan elämään. Alueen hivelevän kauniit hakamaat ja katajakedot ovat suojeltuja.

Kesäkaudella kotieläinpiha eli Reipin maatiaispiha ja pihakahvila ovat avoinna yleisölle kesä-, heinä- ja elokuussa koululaisten. Lisäksi maatiaispiha ja pihakahvila ovat avoinna yleisötapahtumien aikaan eli Reipin jouluna, laskiaisena, kesän avajaisina sekä kesän suurtapahtuman Pirkkalan muinaismarkkinoiden aikaan.

Reipin tila on myös juhlatila, jossa järjestätte ikimuistoiset lasten synttärit, polttarit, aikuisten syntymäpäiväjuhlat ja tyky- ja virkistyspäivät. Tampere on seitsemän kilometrin päässä, meille on helppo tulla. Suosikkeja ovat ponisynttärit, lastensynttärit, lasten talvi- ja kesäleirit, ponikerhot ja ratsastustunnit. Aikuisille on tarjolla itsenäistä ratsastusta.